2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چک کردم خرابه

📣 اینترنت چه زمانی وصل میشود؟

🔸 با کنترل ناامنیهای اخیر و بازداشت گستردۀ سرتیمهای تروریستی توسط نهادهای امنیتی، محدودیتهای ارتباطی بهصورت مرحلهبهمرحله درحال رفعشدن است.

🔸 بنا بر اعلام منابع امنیتی، حملات تروریستی علیه مردم و مدافعان امنیت، گرفتن این تصمیم را برای حفظ جان شهروندان و قطع ارتباط هستههای داخلی تروریستها با اتاق فکرهای خارج از کشور به یک ضرورت حیاتی تبدیل کرده بود.

🔸 بنابر اعلام منابع امنیتی بهواسطۀ محدودیت اینترنت، ارتباط شبکۀ معاند خارج از کشور با عوامل داخلی آنها به میزان قابلتوجهی قطع شده و این موضوع به کنترل آشوب و جلوگیری از عملیات هستههای تروریستی کمک جدی کرده است.

الان مسئولان ذیربط سیاست بازگشت پلهای را در دستور کار قرار دادهاند:
🔸مرحله اول فعالسازی امکان ارسال پیامک است.
🔸مرحلۀ دوم دسترسی کامل به اینترنت ملی و پیامرسانهای داخلی خواهد بود.
🔸مرحلۀ نهایی هم برقراری مجدد اینترنت بینالملل خواهد بود.

🔸 طراحی مسئولان ذیربط دربارۀ اینترنت و سایر خدمات ارتباطی بازگشت مرحلهبهمرحله این امکانات به اقتضای شرایط تأثیرگذار بر امنیت جامعه است و بنابر اعلام دستگاههای ذیربط همین سیاست ادامه خواهد یافت.

@jaarchi_markazi

بله وصل شد و به احتمال زیاد تا آخز همین هفته اینترنت بین الملل میشه

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
دروغ میگی

نه دروغ نمیگه

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون