2821
2789
عنوان

خانوماا بیاید

206 بازدید | 18 پست

خانومااا من شوهرم اصلا خونه واینمیسه اگه وایسه باید دست به سینه به فرمان باشی. بعد هروقت خونه ست سعی میکنم بچهات اذیت نکن. بخدا دیروز خونه بوده چایی میوه تخمه دم دقیقه این میخواست نیاوردم ،بعد دیروز خونه بود دیروز عصر همچین اخم میکنه انگار افسرده ها....منم عصر بخودم رسیده بودم چایی میوه آوردم. ی چند دقیقه شد گفت برم بیرون کار دارم دیدم که قیلون برده پیش دوست خواهرش خاهراش مامانش نشسته ب کشیدن اونا طبقه بالا هستن،درصورتی که من چندبار گفتم کاش منم بکشم گفت نهههه تو نمیخاد منم هیچ وقت نکشیدم حالا من تنها تو خونه اون اقاااا رفته بااینا قیلون کشیدن شام میوه خورده آخر شب اومده ..... اون قدر دلم شکست از دیشب باهاش قهرم. .....نمیدونید چقدر غصه خوردم😔😔😔😔😔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خیلی معذرت میخوام وقتی یه مرد اینقدر نفهمه نمی فهمه که روز تعطیلو با خانواده اش بگذرونه ما چه می تونیم بگیم همون قهر خوبه تا یکم آروم شی

می تونست بگه خانوم بیا بریم بالا قلیون بکشیم با همدیگه همه هستن یا دوتایی می نشست قلیونشو با شما میکشید

خیلی معذرت میخوام وقتی یه مرد اینقدر نفهمه نمی فهمه که روز تعطیلو با خانواده اش بگذرونه ما چه می تون ...

آره بخدا من تک تنها خونه

بعد رفته بااینا کشیده

مریضی بشه فقط میاد پیش من

....منم دیروز نیاز داشتم باشه حالم خوب کنه