متولداردیبهشت مدیر استارتر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 530 عنوان توروخدا دعا کنین وقتش زودبرسه 147 بازدید | 17 پست 39هفته و یک.روزمه از 37 هفته دردشدید دارم خیلی اذیتم دکتررفتم.معاینه کرد گفت دهانه رحم بایدبیشتربازبشه وبچه بیشتربیاد پایین ازشدت درد الان خوابم نمیبره بچه ی دردایی توکمرمه و تودلم هربارم رفتم دکتروبیمارستان میگن طوری نیست و هنوز وقت داری خیلی اذیتم دعاکنین شنبه میرم دیگه وقت زایمانم باشه خدایا پسرموسالم و سلامت برسون بهمون🌺🌺ت🌺🌺 1397/02/21 | 04:55 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
anisaman عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 962 پیاده روی کن .جارو دستی بکش .تو خونه چهارپا چهار دستی برو ی روز ی نفر فضولی نکرد ،خواهر شوهر نمونه شد !!!🤣🤣🤣
عسلگیسو عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 4296 انشاءالله که نی نی خوشگلت و خودت سلامت باشین و زودی بغلت بگیریش عزیزم
متولداردیبهشت مدیر استارتر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 530 پیاده روی کن .جارو دستی بکش .تو خونه چهارپا چهار دستی برو خیلی اذیتم دهنم سرویس شده دکترم ک میرم هربار میگه زوده خدایا پسرموسالم و سلامت برسون بهمون🌺🌺ت🌺🌺
متولداردیبهشت مدیر استارتر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 530 انشاءالله که نی نی خوشگلت و خودت سلامت باشین و زودی بغلت بگیریش عزیزم انشالله ممنون.گلم خدایا پسرموسالم و سلامت برسون بهمون🌺🌺ت🌺🌺
متولداردیبهشت مدیر استارتر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 530 خدا کمکت کنه گلم زوتر بجتو بغل کنی😘😍 دعاکن برام.خیلی اذیتم.بخدا خدایا پسرموسالم و سلامت برسون بهمون🌺🌺ت🌺🌺
anisaman عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 962 خیلی اذیتم دهنم سرویس شده دکترم ک میرم هربار میگه زوده روزا دوسه بار دوش بگیر .و این کارها رو که گفتم انجام بده .میشه ی روز ی نفر فضولی نکرد ،خواهر شوهر نمونه شد !!!🤣🤣🤣
ميتا عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 533 عزيزم قدر اين دردا رو بدون من حاضر بودم هزار برابر درد بكشم بچه م بمونه، به چيزاي خوب فكر كن و شاكر باشان شاءالله صحيح و سالم دنيا بياد واسه منم دعا كن تو بارداري ان شاءالله دعات ميگيره خدايا كمك كن همه خانمايي كه منتظرن زودي مامان شن
متولداردیبهشت مدیر استارتر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 530 دکترمیگه شکم.اولی انقددرد داری چندروزه هی میرم.میگه زوده حالاوقت داری الان ازدرد دارم ب خودم.میپیچم ولی بازم.میگن.زوده خدایا پسرموسالم و سلامت برسون بهمون🌺🌺ت🌺🌺
*پروانه* عضویت: 1395/05/29 تعداد پست: 4703 عزیزم استرس بخودت راه نده و تحمل کن انشالله بزودی و سلامتی دنیا میاد.... تا می تونی صلوات بفرست که راحت زایمان کنی فقط باید بخدا پیله کرد.. زیرا فقط با او میتوان پروانه شد...
متولداردیبهشت مدیر استارتر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 530 روزا دوسه بار دوش بگیر .و این کارها رو که گفتم انجام بده .میشه باشه ممنونم خدایا پسرموسالم و سلامت برسون بهمون🌺🌺ت🌺🌺
متولداردیبهشت مدیر استارتر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 530 عزیزم استرس بخودت راه نده و تحمل کن انشالله بزودی و سلامتی دنیا میاد.... تا می تونی صلوات بفرست که ر ... خیلی اذیتم بخدا دیگه دیروز گریه کردم.جلودکترم ولی میگه قرص وامپول فشاربزنیم ممکنه خونریزی کنی برات خطرناک بشه خدایا پسرموسالم و سلامت برسون بهمون🌺🌺ت🌺🌺