2777
2789
عنوان

توروخدا دعا کنین وقتش زودبرسه

147 بازدید | 17 پست

39هفته و یک.روزمه از 37 هفته دردشدید دارم خیلی اذیتم دکتررفتم.معاینه کرد گفت دهانه رحم بایدبیشتربازبشه وبچه بیشتربیاد پایین ازشدت درد الان خوابم نمیبره بچه ی دردایی توکمرمه و تودلم هربارم رفتم دکتروبیمارستان میگن طوری نیست و هنوز وقت داری خیلی اذیتم دعاکنین شنبه میرم دیگه وقت زایمانم باشه

خدایا پسرموسالم و سلامت برسون بهمون🌺🌺ت🌺🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی اذیتم دهنم سرویس شده دکترم ک میرم هربار میگه زوده

روزا دوسه بار دوش بگیر .و این کارها رو که گفتم انجام بده .میشه

ی روز ی نفر فضولی نکرد ،خواهر شوهر نمونه شد !!!🤣🤣🤣

عزيزم قدر اين دردا رو بدون من حاضر بودم هزار برابر درد بكشم بچه م بمونه، به چيزاي خوب فكر كن و شاكر باش

ان شاءالله صحيح و سالم دنيا بياد واسه منم دعا كن تو بارداري ان شاءالله دعات ميگيره 

خدايا كمك كن همه خانمايي كه منتظرن زودي مامان شن
عزیزم استرس بخودت راه نده و تحمل کن انشالله بزودی و سلامتی دنیا میاد.... تا می تونی صلوات بفرست که ر ...

خیلی اذیتم بخدا دیگه دیروز گریه کردم.جلودکترم ولی میگه قرص وامپول فشاربزنیم ممکنه خونریزی کنی برات خطرناک بشه

خدایا پسرموسالم و سلامت برسون بهمون🌺🌺ت🌺🌺