2821
2789
عنوان

راهکاررررر

119 بازدید | 13 پست

دوستان من خیلی چاق هستم واقعا خیلی عذاب میکشم از این بابت نمیتونم لاغر بشم خیلی رژیم گرفتم ولی تاثیر نداره

لطفاً برای لاغری یه راهکار بگین که در کنار رژیم داشته باشم تا زودتر جواب بگیرم

و برای جوش صورت هم اکه راهکاری داشتین بگین لطفاً

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قرص کافئین یا ال کارنیتن ویال

📌دانه ای بیچاره بودم زیر خاک ، دانه را دوردانه کردی عاقبت. 📌من که شاعر نیستم اما دم سلطان طوس لال مادرزاد را غزل سرا میکند.📌ای صفای قلب زارم،هرچه دارم از تو دارم یارضا📌 هر که را مشکل بود ؛ حلال مشکل ها علی ست دار دریای حقیقت،بحر بی پایان علی ست📌ای مردم سر ها بر نی باید ،گلبانگ آزادی می آید ،میسوزم ،میسازم ،میمیرم ،حقم را از ظالم میگیرم. دوست عزیز ک ب پروفایل و نوت توجه میکنی ن من ادم مذهبی نیستم کاش بودم اما توسل جستم ب قران و ائمه ک ی ذره ب خدا نزدیکترشم.

عوارض ندارن ؟روزی چقد مصرف میشه ؟

کافئین ک گیاهیه عوارضش کم خابیه

ال کارنیتن هم متابولیسم بدنو زیاد میکنه

روزی ی دونه

البته اگ مشکل قلبی نداری

📌دانه ای بیچاره بودم زیر خاک ، دانه را دوردانه کردی عاقبت. 📌من که شاعر نیستم اما دم سلطان طوس لال مادرزاد را غزل سرا میکند.📌ای صفای قلب زارم،هرچه دارم از تو دارم یارضا📌 هر که را مشکل بود ؛ حلال مشکل ها علی ست دار دریای حقیقت،بحر بی پایان علی ست📌ای مردم سر ها بر نی باید ،گلبانگ آزادی می آید ،میسوزم ،میسازم ،میمیرم ،حقم را از ظالم میگیرم. دوست عزیز ک ب پروفایل و نوت توجه میکنی ن من ادم مذهبی نیستم کاش بودم اما توسل جستم ب قران و ائمه ک ی ذره ب خدا نزدیکترشم.

از داروخانه میتونم تهیه کنم ؟ مارک یا شرکت خاصی هستن ؟

اره داروخونه داره

بپرسی خودشون راهنمایی ت میکنن