ای بابا خدایا اخر عاقبت ماعروسا واین قوم شوهرا رو ختم بخیر کن.....الهی امین....
کلا یه وضعین همشون یه مدلنا قوم شوهر اح اح
خدایا مارو ب غیر از خودت واگذارمکن🙏میشه برا سلامتی امام زمان وسلامتی خودمون صلوات بفرستین😍الهی ب امید تو نه ب امید غیر از توکه همه امید مافقط تویی❤میشه برای شفای پدرم دعاکنین ک سایش بالاسرمون باش تنهاامیدمه🙏🥺
مادر شوهرم گیر داده بود اسم بچه رو بذارر محمدکاظم. گفتم ابدا. خلاصه انتخاب من امیرعلی بود. روز شناسنامه من بیمارستان بالتسر بچه بودم شوهرم زنگ زد گفت مامان میگه هرچی میگیری بگیر ولی امیرعلی نگیر. بگیرم امیرمحمد؟گفتم ببین به خدای احد و واحد هرچی غیر امیرعلی بگیری شناسنامه سه نفرمون رو میذاررم رو هم اتیش میزنم. خلاصه انتخاب خودم شد
د وقت پیش خواب دیدم دوتا بچه اوردن براشون اسم انتخاب کنم منم تو خواب گذاششتم ایمان و نورا. بعد داشتم برای شوهرم تعریف میکردم اینا شنیدن. پدر شوهرم گفت اسم فقط محمد . گفتم اره خوبه ولی من اگر روزی بچه بیارم اسمش این دوتاست
مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش
نه معلومه نمیرم خونه خودم راحتترم هردقیقه باید نوارتو عوض کنی ببین کسی هست کسی نیس ای ...
به آرامش و راحتی خودتو بچت فکر کن و با هر کی راحتی با اون باش نه حرف بقیه برات مهم باشه نه قهر و دلخوریشون چون واقعا سزارین شدن خیلی اذیت داره مخصوصا تو بیمارستان که همش آدم خونیه موقع بی حسی و هی باید یکی زیراندازتو عوض کنه یا...
اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمیدونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
ببین اسم به کنار. بیا اینو بگم.بهت. روز زایمان به دکترت بگو اگر تایید کرد شکم بند بگیر. من مارک اوپو گرفتم.و از دوساعت بعد بهوش اومدنم بستم. پمپ درد هم داشتم که عالی بود باید به دکتر بیهوشیت بگی برات بذاره. ادامس نعنایی هم ببر. بعد زایمان دهنت تلخ میشه چیزی هم نمیتونی بخوری خیلی بدردت میخوره
مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش
وای همین سختیاش که همش زیرت خونی و کثیفه کارو سخت میکنه که کی باهات بیاد حالا فک کن مادرشوهر ...
بهشون بگو شرایط اینجوریه و من با مادر خودم راحت ترم و معذب نمیشم کلا بیخیالشون شو به خانواده ی شوهر آدم رو بده بچه ی آدمم صاحب میشن کم میمونه بگن بچه رو هم ما زاییدیم
اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمیدونم اینو بهت بگم یا نه..."😶