2777
2789

اصلا احساس امنیت ندارم قبلا این مدلی نبودما

الان نه دو سالیه همش میگم این پول رو بذارم کنار پول بعدی

البته خرج بهداشت و خوراک میکنم و اصلا کسر نمیکنم ولی مثلا برم سفر داخلی و بری زو بپاش این چیزا اصلا

همش نیم نگاهی به اینده دارم هی میگم این پول بره پس انداز بعدی بره کنار

همسرم یه جورایی کارش ازاده و حس امنیت روانی و مالی ندارم

مثلا صد تومن میگیره 20 تومنشو برای قسط میگذارم کنار 20 تومنم خرج یکماه و 60 تومنش کلا پس انداز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به اینکه در شرایط مبهم اقتصادی آینده حداقل امن تر خواهد بود

همین من اصلا قبلا این مدلی نبودم الان هر چی لباس دارم برای اون سالهاست که خیلی هم بابتش هزینه میکردم و نو موندن و از برندهای خوب بودن کفش و کیف و لباس...این دو ساله فقط شدم ضروریات به اجبار

همین من اصلا قبلا این مدلی نبودم الان هر چی لباس دارم برای اون سالهاست که خیلی هم بابتش هزینه میکردم ...

کاملا درست فکر کردید ما اصلا آینده مطمئنی نداریم ...خیلی باید محتاط بود

امید آخرین چیزیست که میمیرد
کاملا درست فکر کردید ما اصلا آینده مطمئنی نداریم ...خیلی باید محتاط بود

من وقتی شرایط اینجوری میشه تازه باز میگم کاش بیشتر کنار گذاشته بودم مثلا الان قشنگ 2 هفته هست کارمون کاملا خوابیده ادم پول نداشته باشه چیکار کنه؟

اگه مرد چی!؟زندگی کن اسی

خب ممکنه زنده بمونم این طرف قضیه هم هست الان قشنگ از هفته قبل ما هزار تومنم درامد نداشتیم اگر یکم پس انداز نبود الان استرسم ده برابر بود