2821
2789
عنوان

در مورد خانواده شوهر بیایید راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 57 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بله شرایط رو تو صفحه دو نوشتم. بله با اون عروس شون هم همینطور هستن. چند ساله ندیدن شون. ولی خوب چ ...

اگه میخوای باهاشون ارتباط بگیری میتونی توی مناسبت ها زنگ بزنی و تبریک بگی و یه بار دعوتشون کنی خونتون.

اگه دیدی یه این وضعیت اونا هم خوششون اومده و اونا هم ادامه دادن و ارتباط یکطرفه نشد ادامه بده عزیزم اما اگه ببینی که ادامه ندادن مطمئن باش بدون اونا راحتتر هم میشی

اگه میخوای باهاشون ارتباط بگیری میتونی توی مناسبت ها زنگ بزنی و تبریک بگی و یه بار دعوتشون کنی خونتو ...

شوهرم له شدت مخالفه. میگه اگر یکبار تو رو ببینن دیگه از دستشون خلاص نمیشی. ولی برادر شوهرم که تو عروسی بود رو دعوت کردیم ولی بعدش متوجه شدم احتمالا همسر اش اصلا مایل به رفت و امد با فامیل شوهر نیست. چون در نهایت نیومدن. ولی قبلا جاری ام با خانواده شوهر رفت و امد داشت که الان خیلی ساله که نداره. حتی چندین ساله نوه خودشون رو ندیدن

شوهرم له شدت مخالفه. میگه اگر یکبار تو رو ببینن دیگه از دستشون خلاص نمیشی. ولی برادر شوهرم که تو ع ...

ببین اگه شوهرت میگه بهش اعتماد کن.اون اونا رو خیلییی بهتر از تو میشناسه.

و خانواده خودش هست اگه میخوایت مطمئن باش میخواست ارتباط بگیره

خانواده عجیبین ولی بهتر حداقل با خانواده شوهر درگیر نسیتین

بله خیلی... البته سن شون هم کم نیست. ولی کلا همه اش سعی میکنم خودم رو با همین حرفها راضی کنم، اما وقتی رابطه دیگران رو میبینم خیلی خیلی برام سخت میشه. همه اش احساس خلا دارم.

بله خیلی... البته سن شون هم کم نیست. ولی کلا همه اش سعی میکنم خودم رو با همین حرفها راضی کنم، اما ...

حق داری اما چ میشه کرد

با هیچ کدوم از فامیل همسر در ارتباط نیستین؟

بَعد ما بارون میباره عطر آزادی...🕊🖤
ببین اگه شوهرت میگه بهش اعتماد کن.اون اونا رو خیلییی بهتر از تو میشناسه. و خانواده خودش هست اگه میخو ...

من نمیدونم با این حس خلا چه کنم با این حس ناکافی بودن. احساس خجالت در مورد چیزی که اصلا تو اون مقصر نیستم....

یکی مثلا میگه با فامیل شوهر قهر کردم... به فلان دلیل

ولی من میگم اگر با خواهر شوهرم سوار یه تاکسی هم بشم، نمیشناسم اش!! در دراز مدت حس خیلی بدیه...

من نمیدونم با این حس خلا چه کنم با این حس ناکافی بودن. احساس خجالت در مورد چیزی که اصلا تو اون مقصر ...

نه اتفاقا ببین اون حس خجالتی که میگی رو اونا باید داشته باشن نه تو. تو وارد خانواده اونا شدی و تو باید انتظار داشته باشی که با آغوش باز ازت استقبال میشد

دست بالا برای توعه.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز