2777
2789

سلام 39 هفته و یک.روزم شده ولی سه شنبه ک رفتم دکتر گفتش دهانه رحمت اون اندازه ک.باید بازبشه نشده گفتش ک.نزدیکی و پیاده رویی کنم 4روز دیگه باز برم پیشش یعنی شنبه جزاین دو.موردی ک دکتر گفت راه دیگه ای نیست ک دهانه رحمم باز بشه اخه من شنبه میشه 39 هفته و سه روزم نمیخوام باز برم بگه زوده برو تا 40 هفته دیگه تحمل دردا رو ندارم دردام زیاده ولی میگه باید دهانه رحمت بازبشه گفتش اگه بستریت کنم باقرص و امپول فشارممکنه خونریزی کنی اگه راهی سراغ دارین ک.دهانه رحمم بازبشه تواین دو روز لطفا بگین

خدایا پسرموسالم و سلامت برسون بهمون🌺🌺ت🌺🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند تا از دوستام بودن که اسفند دود داده بودن به خودشون و دهانه رحمشون باز شده بود

روزی سه بار

صبورانه در انتظار زمان بمان!هرچیز در زمان خودش رخ می دهد .باغبان حتی اگر باغش را غرق آب کند ،درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند  

منم همینارو شنیدم اما نزدیکی میگن بیشتر تاًثیر داره 

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍
از دکترت راجع به روغن کرچک بپرس من شنیدم خوردنش هم باعث تخلیه روده میشه هم باعث تحریک و باز شدن دها ...

احه دکترم عین خیالش نیست میگه اشکال نداره خودش باز میشه ولی خب دردا امونمو بریده مثل الان ک انگار با کله میزنه ب مثانم یا موقع خواب یهو کمرم ی دردی میگیره ک نمیتونم نفس بکشم

خدایا پسرموسالم و سلامت برسون بهمون🌺🌺ت🌺🌺
جدی یعنی میشه امتحان نکردم

برای اونا که حواب داده بود

شمام امتحان کن ضرری نداره

دود بده به دهانه ی رحمت

صبورانه در انتظار زمان بمان!هرچیز در زمان خودش رخ می دهد .باغبان حتی اگر باغش را غرق آب کند ،درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند  
باشه گلم حتما ممنونم

ان شاالله به موقع و به سلامت دنیا بیاد

و بهترین زایمان رو داشته باشی عزیزم