2777
2789
عنوان

بچه ها یه لحظه کمکککک😫

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 50 پست
😲😲😲😢😢😢😢😢

چی شد

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
بچه هاامروز منظورتون جمعه است؟؟یا پنجشنبه؟؟؟

منظورم ۲۱امه یعنی جمعه

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قلبم ایستاد...اخه قراربود این ماه تخمک گذاری اقدام داشته باشیم

خب پس گوشیو بزار کنار برو به اقدامت برس😍😍😍😍

ایشالله همین،ماه،نتیجه بگیری

خب پس گوشیو بزار کنار برو به اقدامت برس😍😍😍😍 ایشالله همین،ماه،نتیجه بگیری

جدی؟اخه مگه نمیگی فردا تخمک آزادمیشه😢پس دیگه فرداشب اقدام میکنم...روم به دیوارالبته😁

خدایا شکرت
ساسا ویگانه جون مرسی واقعا😘😘پس دیگه فردا روز تخمک گذاریمه ...مرسی که کمکم کردین...واقعا گیج شده بو ...

فدایی داری ماه اول منم مثل شما بودم خوشحال شدم کمکت کردم عزیز

ساسا ویگانه جون مرسی واقعا😘😘پس دیگه فردا روز تخمک گذاریمه ...مرسی که کمکم کردین...واقعا گیج شده بو ...

خواهش عزیییزم😗😙

آره انشاااله

از صبح تا شب اقدام کن😅

البته یک روز اینور و ا نور روز تخمک گذاریم میگن اثر داره

چون اسپرم تا سه روز تو رحم زنده هست.

ولی جمعخ رو از دست نده.

نصف شب همه خوش😊🖐

🌹
جدی؟اخه مگه نمیگی فردا تخمک آزادمیشه😢پس دیگه فرداشب اقدام میکنم...روم به دیوارالبته😁

😍😍😍فرداشب که میشه شنبه نه جمعه😂😂

یکم زود اقدام کنید پس تا شنبه نشده

فدایی داری ماه اول منم مثل شما بودم خوشحال شدم کمکت کردم عزیز

یگانه نرویه لحظه توروخدا😢بگو مگه نه فردا جمعه ۲۱تخمک گذاریه...پس دیگه بایدهمون فردا برای نی نی اقدام کنم؟

خدایا شکرت