مطربمهتاب۵۳۳۶ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 3716 عنوان خانمای باردار امنیو سنتز برا چیه 63 بازدید | 15 پست من سلفری دادم خداروشکر همه چی خوب بود بنظرتون لازمه اونو بدم یا نه ؟ اتیسم نشون میده؟ یا ققط سندرم نشون میده 1404/10/26 | 13:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafasammm عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 2913 اوتیسم نشون نمیده تودنیایی گیر کردیم که هفت میلیارد آدم و چهارده میلیارد چهره وجود داره...🙃🙃🙃
arabanoo عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 30407 سلفری مشکل نداشته چرا باید امینو بدی چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
مطربمهتاب۵۳۳۶ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 3716 سلفری مشکل نداشته چرا باید امینو بدی نمیدونم خیلی حساس شدم
arabanoo عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 30407 نمیدونم خیلی حساس شدم منم سلفری دادم خوب بود خداروشکربهش فکر نکن چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
dena7220 عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 8136 خداروشکر ک سلفری منفی شد عزیزمامنیوسنتز دقتش از سلفری بیشتره همون سلفری هم دقتش بالاس حدود ۹۹.۹ولی آمنیوسنتز ۱۰۰ درصده چون از سلول های خود جنین ازمایش میشهنگران نباش من ماه قبل سلفریم مثبت شد و سقط داشتم خداروشکر تو خوبی برای منم دعا کن 💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
مطربمهتاب۵۳۳۶ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 3716 منم سلفری دادم خوب بود خداروشکربهش فکر نکن خداروشکر عزیزم بسلامتی بغل کنی....برای من تازه اومده همه ش زده low risk همینه برا توام؟ هفته بعد میبرم دگتر
مطربمهتاب۵۳۳۶ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 3716 خداروشکر ک سلفری منفی شد عزیزمامنیوسنتز دقتش از سلفری بیشتره همون سلفری هم دقتش بالاس حدود ۹۹.۹ولی آ ... ببین برا من همه ش زده low risk درسته یعنی ؟ایشالا به زودی به سلامتی قسمتت میشه عزیزم
arabanoo عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 30407 خداروشکر عزیزم بسلامتی بغل کنی....برای من تازه اومده همه ش زده low risk همینه برا توام؟ هفته بعد م ... ۶ ماهه دنیا اومده 😄 چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
arabanoo عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 30407 خداروشکر عزیزم بسلامتی بغل کنی....برای من تازه اومده همه ش زده low risk همینه برا توام؟ هفته بعد م ... ارهجنسیت هم الان مشخص میشه چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
مطربمهتاب۵۳۳۶ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 3716 ۶ ماهه دنیا اومده 😄 خداروشکر اسمش چی گذاشتی ؟ برای منم میشه بگید وقتی میزنه low risk یعنی مشکلی نداره دیگه
dena7220 عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 8136 ببین برا من همه ش زده low risk درسته یعنی ؟ایشالا به زودی به سلامتی قسمتت میشه عزیزم اره عزیزم یعنی ریسک پایین دیگهبچه من متاسفانه سندرم داونش های ریسک زده بود یعنی ریسک بالا بقیش لو ریسک بود 💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
arabanoo عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 30407 خداروشکر اسمش چی گذاشتی ؟ برای منم میشه بگید وقتی میزنه low risk یعنی مشکلی نداره دیگه بالا کامنت گذاشتم برات نه یعنی مشکلی ندارهرز چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
مطربمهتاب۵۳۳۶ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 3716 بالا کامنت گذاشتم برات نه یعنی مشکلی ندارهرز خدا حفظش کنه برات مرسی عزیزم