2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلفری مشکل نداشته چرا باید امینو بدی

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

نمیدونم خیلی حساس شدم

منم سلفری دادم خوب بود خداروشکر

بهش فکر نکن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

خداروشکر ک سلفری منفی شد عزیزم

امنیوسنتز دقتش از سلفری بیشتره

همون سلفری هم دقتش بالاس حدود ۹۹.۹

ولی آمنیوسنتز ۱۰۰ درصده چون از سلول های خود جنین ازمایش میشه

نگران نباش

من ماه قبل سلفریم مثبت شد و سقط داشتم

خداروشکر تو خوبی برای منم دعا کن

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
خداروشکر ک سلفری منفی شد عزیزمامنیوسنتز دقتش از سلفری بیشتره همون سلفری هم دقتش بالاس حدود ۹۹.۹ولی آ ...

ببین برا من همه ش زده low risk درسته یعنی ؟

ایشالا به زودی به سلامتی قسمتت میشه عزیزم

خداروشکر عزیزم بسلامتی بغل کنی....برای من تازه اومده همه ش زده low risk همینه برا توام؟ هفته بعد م ...

۶ ماهه دنیا اومده 😄

خداروشکر عزیزم بسلامتی بغل کنی....برای من تازه اومده همه ش زده low risk همینه برا توام؟ هفته بعد م ...

اره

جنسیت هم الان مشخص میشه

ببین برا من همه ش زده low risk درسته یعنی ؟ایشالا به زودی به سلامتی قسمتت میشه عزیزم

اره عزیزم یعنی ریسک پایین دیگه

بچه من متاسفانه سندرم داونش های ریسک زده بود یعنی ریسک بالا بقیش لو ریسک بود

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
خداروشکر اسمش چی گذاشتی ؟ برای منم میشه بگید وقتی میزنه low risk یعنی مشکلی نداره دیگه

بالا کامنت گذاشتم برات نه یعنی مشکلی نداره

رز