2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو انسانی هستی که میخواهی با دسترنج خودت به خواسته هایت برسی. البته که بدت نمی آید یکشبه ره صد ساله را طی کنی اما بیشتر منطقی با امور برخورد میکنی. تا ۸ روز دیگر پیشنهاد کاری به تو خواهد شد که در ظاهر امر کار زیادی است اما بدان همین کار خیر و مال زیادی برایت خواهد داشت. آن را قبول کن. داسی که برایت افتاده میگوید با کار زیاد ، مال زیادی بدست میآوری

. تبریک می گویم خیلی زود همه چیز رو به راه شده و شادی و نعمت به خانه و زندگیت روی می آورد. پس بهتر است خداوند را شکر کنی تا به امید خدا این وضعیت ماندگاری داشته باشد

. امان از دست دوستانی که به دورت جمع کرده ای و وقت گرانبهایت را با آنها سپری میکنی. تا به حال آنها را امتحان کرده ای؟ بیشتر آنها مگسی هستند گرد شیرینی. اگر آنها را غربال نکنی خیلی زود به رنج و زحمت خواهی افتاد. رنج و زحمتی که همین بظاهر دوستان برتو روا خواهند داشت.

. اگر چه هدف بزرگی را دنبال می کنی اما اگر به همین پشتکاری که داری ادامه بدهی بدان می توانی کوه را نیز از سر راهت برداری. پس نا امید نشو که موفقیت نزدیک است

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....پنیر مفت فقط در تله موش پیدا میشه