2777
2789
من باهات موافقم،خودم هم با شوهرم‌در طلاق عاطفی هستم ولی به خاطر بچه هام زندگی میکنم.

كاش بازم تلاش كني ، منم دو سال با شوهرم توي يه خونه بوديم حتي يه كلمه با هم حرف نميزديم ، اما الان خدا رو شكر با هم دوستيم ، گاهي اختلاف داريم ، اما اوضاع خيليييي بهتره 

يه سري مشكلات مثل اعتياد و دست بزن و فحاشي و بدبيني رو من خودم موافق موندن نيستم اما مشكل اين فاميل ...

خب ایشون مشکل داره 

من نمیدونم اما شاید سرش جای دیگه گرمه وگرنه چطور دلش میاد به این راحتی بچه هاش رو بذاره و بره مخصوصا اینکه همسرش هم میخواد عوض شه

.Pain🔥you made me a believer

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر من یه دختر داشت کهبعد از طلاق پیش باباش موند ۱۳ سالش که شد دادنش به دایی ناتنیش که بدبختی کشید اصلا خوشی نکرد الان خواهرم میگه کاش میموندم و میساختم و میسوختم و بعد هم که خواهرم ازدواج کرد شوهرش یه پسر داشت که واسش مشکل یاز شد میگه کاش جای اینکه پسر ئکی دیگه رو بزرگ کنم وایمیسادم دختر خودمو بزرگ می کردم

میخواستم غصه بخورم مو توش بود دیگه نخوردم مو تو غصه هاتون😊
عزیزم استارتر درکت میکنم 😞منم خیلی مشکلات دارم بیشتر ازچیزی که فکر کنی ،خیانت ،اعتیاد ،بداخلاقیش دس ...

نرو ادم چطور دلبندش ول میتونه بکنه چطوری دلت میاد دختر خوشگلت بسپری دس یه معتاد؟؟؟؟

نفسم =همسرم و پسرم
بزار بهت تعریف کنم زندگیم من بچه طلاقم مشکلی نداشتم محکم بودم شایدم هنوزم دارم وانمود میکنم محکمم حت ...

البته من کی باشم ک کارشناسی کنم 😁 ولی فکر کردین اگه با پدرتون زندگی میکرد الان چجوری بودین ؟ مگه زندگی با پدرتون گل و بلبل بود که اون از سره خوشی بزاره بره ؟ ممکن بود الان وضع روحی داغون تری داشته باشید ،خیلی شنیدم بچه هایی ک میگن ما تو خونه همش جنگ و دعوا داریم خدایا ازین وضع خسته ایم .این موارد خیلی پیچیده و واقعا واس هر فرد منحصر بفرده ،نمیتونم نظر صد در صد درست بدم ،معذرت میخام اگه ناراحت شدین

من نه آنم که به تیغ برگردانم از تو روی،امتحان کن به دوصد زخم‌مرا بسم الله

منکه مامانمو هیچ وقت حلال نمیکنم خوشی زده بود زیر دلش 

بابام بهتریت امکانات رو براش فراهم کرده بود ولی معلوم نبود چه مرگش بود بهش خیانت کرد و طلاق گرفت و ما رو بدبخت کرد

اگه یه ذره بابام ایراد داشت دلم نمیسوخت

بعضیازندگی هاشون براشون سخت شده و نمیتونن زنرگی کنن مجبورن طلاق بگیرن 

ولی مامان من زیادی خوشش بود حالام چند ساله پشیمونه ولی خداروشکر پشیمونی سودی نداره براش

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

فقط پست اول استارتر رو خووندم. راستش درک نکردم. درسته هر کس شرایطش فرق داره یا علت طلاق و صبر و تحملش،  ولی من یه قربانیم. یه قربانی به تمام معنا که اگر پدر مادرم طلاق میگرفتن الان یه آدم عادی بودم. چند روز بعد 32 سالم میشه و خودمم طلاق گرفتم و بچه ندارم. همین لحظه که دارم تایپ میکنم مریضم شدید .چرا؟از حرص مخصوصا این چتد روز. از دست بابای پستتتتت فطرتممممم. نابودمون کرده! از مامانمم دلخورم با این که یه اسطوره ی به تمام معناستتت . چرا؟ به خاطر تحملش. آدم چیزی رو تحمل میکنه که بدونه تحملش نتیجه داره. نه اینکه رفته رفته همه ی شرایط رو به تباهی بره!

کسایی که مثل استارتر فکر میکنن شاید صبرشون کم بوده و مشکلشونم چندان حاد نبوده و جدا شدن. وآسه همین الان قسم میدن! کاااااش پدر مادرم جدا میشدن و ما تو جهنممممممممممم واقعی نمیسوختیمممم! 

یه نسخه رو بروی همه نپیچید

شایدم واقعانتونه.میگه اگه میخای یه زنوبکشی بهش محبت نکن.واقعا بی توجهی زنونابودمیکنه.متاسفانه اکثرمر ...

شوهر منم همونطوره ( جاريم هستن اين خانم ) اما الان تقريبا سه ماهي ميشه خيليييي بهتر شده ، آدم خسته ميشه ولي تلاش هميشههههه يه نتيجه داره ( نتيجه ي مثبت ) البته تلاشي كه از روي تفكر و تعقل باشه 

درست ترش این بود که بگی شما رو بخدا قبل از بچه اوردن حداقل یه سال زندگی کنین ببینین طرفتون چجور ادمیه. یا فکر نکنین با اوردن بچه یه ادم کله خراب رو میتونین ادم کنین. چون حتی در صورت موندن شما هم توی اون رابطه ی خراب و در خوشبینانه ترین حالت که بگیم امنیت و ا رامش بچه ها توی اون محیط با وجود ناسازگاری زن و شوهر تامین باشه باز دو تا قربانی دیگه وجود داشت اونم شما و همسر سابقتون که باید یه عمر بسوزین و حسرت یه زندگی خوب رو بخورین. 

عشقم عمرم نفسم نی نی تو دلیم  
كاش بازم تلاش كني ، منم دو سال با شوهرم توي يه خونه بوديم حتي يه كلمه با هم حرف نميزديم ، اما الان خ ...

از شوهرم بدم اومده ،دیگه دوستش ندارم و نمی تونم بهش نزدیک بشم حسابی ازش دوری میکنم و این روش زندگی رو خودش به من یاد داد،خودش اینجوری دوست داشت.

یک عدد بچه طلاق هستم .من تو این ۲۷ سال انقد دراین مورد حرف زدم که دیگه خسته شدم. میکروفونو میدم به شما .شاید نفس شما حق بود و به گوش این خانوما رفت که بعد از ازدواج حداقل چند سالی صبر کنن تا شناخت کافی پیدا کنن ببینن آیا تفاهم دارن یا نه. آیا به تعهدی که نسبت به هم دارن اهمیت میدن یا نه. من نمیدونم کی به این خانوما گفته که مردی که شوهره خوبی واسه تو نیست میتونه پدره خوبی برای بچه ات باشه.!!!! حالا خدا خواست و بچه دار شدین یکم گذشت داشته باشین این بچه ای که شما بی مسولیت ها بدنیا آوردینش بخدا عروسک نیست احساس داره. من خودم زمان مجردی تو خونه پدرم احساس غریبه بودن میکردم...نامادری من دو تا پسر بدنیا آورد که رابطه خوبی داریم حتی من به خودشم میگم مامان.حتی تو پست هایی که در مورده مادر تو تاپیک های مختلف میذارم منظورم همین نامادریم هست. اما همیشه حسرت یه مادر واقعی یه مادر به دلم موند..... کمی عاقلانه تر در مورده مسائل زندگی تصمیم بگیریم.

❤👬❤
البته من کی باشم ک کارشناسی کنم 😁 ولی فکر کردین اگه با پدرتون زندگی میکرد الان چجوری بودین ؟ مگه زن ...

روشن کنم عزیزم پدرم بهترین مرد دنیاس خدایی میگم الان با زن دومش به بچه داره من سر خونه زندگیمم فقط بیا و ببین برا زنش چیکارا میکنه....

اون زن هرزه بود دلش هرز میرفت...

نفسم =همسرم و پسرم
بزار بهت تعریف کنم زندگیم من بچه طلاقم مشکلی نداشتم محکم بودم شایدم هنوزم دارم وانمود میکنم محکمم حت ...

نمونه چند تا پست بعدی مال خانوم مهدیه 😁

من نه آنم که به تیغ برگردانم از تو روی،امتحان کن به دوصد زخم‌مرا بسم الله

من بچه هامو نزاشتم به امون خدا ،،ولشون نکردم،،پدرشون ، مادر شوهر و خواهر شوهر سابقم نزاشتن بیون پیشم،،دخترم 2 سالش بود هنوز و پسرم 7 ساله بچه و تحت تاثیر حرفای بابا و مامان بزرگشون

مامانِ 4 تا فرشته زمینی😍😘                                  خدا مهربونی کرد تو رو سپرد دست خودم💕           یاسین و یاسمین       رادمهر و مهرسانا