من امروز طبق هر ماه بچه هامو دیدم😔👫
فقط اشک بود که بعد از رفتنشون میریختم.چشای دختر9 سالم پر بود از دلتنگی و نداشتن مادر بهم گفت مامان کاش یه بار میومدی مدرسمون😢.پسرم 12 سالشه و برای خودش مردی شده ولی بغلش که کردم بخدا صدای تاپ تاپ قلبشو میشنیدم....فکر نکنین الان از سر تنهایی و بلاتکلیفی اینارو میگم.نه.5 ساله ازدواج کردم یه همسر دارم که انگار خدا مارو برای هم آفریده .حاصل ازدواجم یه دختر و یه پسره .یه کوچولو مشکل مالی داریم ولی خداروشکر از همه لحاظ خوشبختم ولییییی
با همه اینا باز به خودم میگم کاش طلاق نگرفته بودم.فکر نکنین دلم هوای شوهر سابقمو کرده.بخدااا اگه یه ذره هم دلم بلرزه..صرفا به خاطر بچه هام...شمارو به هرچی میپرستین قسمتون میدم اگه بچه دارین فکر طلاقو از سرتون بندازین...یا لا اقل بزارین آخرین مرحله
نزارین بچه هاتون تاوان ندونم کاری ما پدر و مادرهارو پس بدن
نزارین حسرت به دلشون بمونه..حسرت نداشتن مادر یا بابا...شوهر منم طلاق داده بود زنشو یه دخترم داره الان 5 ساله زنه نزاشته باباشو ببینه شوهر منم از رو لج کلا بیخیال شده و میگه برای من مُردن ولی به قرآن بچه ها دلم خون میشه وقتی عکسای شوهرمو با دخترش میبینم که چطور با عشششق باباشو بغل کرده.دختری که به قول خود همسرم نمیزاشته مامانه بره حتما باید اون میرفته مهد دنبالش والان فقط چند ثانیه فکرشو کنین بدونه باباش😔اونم دخترا که بابایی ان😳
شاید بعضیاتون بگین برو به فکر زندگی خودت باش و نمیخاد غصه کسیو بخوری ، من الان خوشبختم.همسر سابقمم ازدواج کرده و خوشبخته اینجا فقط بچه هامون بودن که از درون نابود شدن .روانشون به هم ریخت.تیکای عصبی که بعدا پسرم گرفت.کم حرفی و خجالتی بودن دخترم.چشای گود رفتش به خاطر لاغریش ...فقط هرروز از خدا میخوم منو ببخشه از خدا میخوم یه وقت نباید جواب پس بدم چون ناخاسته و غیر عمد بوده ....
شمارو به کی قسمتون بدم که اگه بچه دارین دل صبر پیشه کنین.اونا امانتن دست من و شما .بگین به خاطر بچه هام.بگین به خاط بچه هام،
بخدامن این حرفارو با داشتن 5 سال تجربه و پول و خوشبختی و همسر و فرزند میگم که نگین از سر تنهاییه
خدارو چه دیدین شاید فرجی شد و به خاطر دل پاک و معصوم اونا هم شده زندگیتون از این رو به اون رو بشه
انشاالله💫🙏🙏