2821
2789
فعلا ک تو توی لجن غرقی با این زندگیت !ربپ نزن . بمنم حمله نکنه . اخلاقتو خوب کن مرده نره سراغ بعدی ...

چی از زندگی من میدونی؟؟

تو حتی از انسانیت هم بویی نبردی

به اسم استقلال و عزت نفس از هرزگی حمایت میکنی

بدبخت تر و حقیر تر از چنین کسی هم هست مگه کسی؟

اگر میخوای ریپلای نشی ریپلای نکن

بابا اخه طرف زن دار پشت تلفن لحن حرف زدنش مثلع پدر بود که داشت دخترش رو نصیحت میکرد چه میدونم میگفت ...

حتما نیتش خیره میخاد کمک کنه به دوستت

اخه زیاد دیدم کمک مالی میکنن بدون اینکه چیزی بخوان

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وضعیت مالی دوستت چطوره؟؟؟ حتما دلش سوخته دوس داره کمک کنه انقد منفی فکر نکنید

والا از حد متوسط پایاین تر (خودم همینم) توی یکی از روستاهای سیستانیم باباش حتا ماشین هم ندار در یه حدیم

میو 🐈🐈⬛

چطور برا شما متاهلا ک نمیخوایید از مرد هرزه و خائن بگذرید جدا شید و فقط میخوایید اون زنه یا دختره رو ...

الان میخوای به چی برسی؟ خودتم میفهمی داری چی میگی؟ مثلا میخوای بگی زنی که بهش خیا نت بشه تقصیر خودش بوده؟ نه عزیزم، مقصر اول خود مرده هست، مقصر دوم اون جوجه هر زه ای هست که با مرد متاهل همسن باباش میگرده، و مقصر آخر هم شاید اون خانم متاهل باشه. با زنش کنار نمیاد!؟ پس طلا قو واسه چی گذاشتن!؟ خیا نت تحت هیچ شرایطی قابل قبول نیست. اونم خیا نت با یه بچه! واقعا سطح فرهنگتون رو...

اکانت دوم زار 🔪🩸💀🥀

چطور برا شما متاهلا ک نمیخوایید از مرد هرزه و خائن بگذرید جدا شید و فقط میخوایید اون زنه یا دختره رو ...

گاهی حتی طلا ق هم گزینه مناسبی نیست. ازدواج کرده، باید متعهد باشه! باید بسوزه و بسازه! میخواست خانواده تشکیل نده!

اونوقت اگه کسی بخاطر آرامش و رفاه بچه هاش طرفو ببخشه و اونو از زندگیش حذف نکنه بهش سرکوفت میزنی!؟ بابا تو دیگه کی هستی!

اکانت دوم زار 🔪🩸💀🥀

الان میخوای به چی برسی؟ خودتم میفهمی داری چی میگی؟ مثلا میخوای بگی زنی که بهش خیا نت بشه تقصیر خودش ...

الان تو چرا بخودت پریدی ؟! من کجا گفتم تقصیر زنه هست ک مرد خیانت کنه ! میگم بجای مقصر اصلی .. امثال تو میپرن به اون زنی ک شوهرشون باهاشه ! خب اینو پر دادی بعدیش چی ؟ ذاتشو ک نمیتونی عوض کنی . یا مقصر اصلی رو تنبیه کن یا جدا شو .. یا هم بیخیال شو . خب اگه قابل قبول نیس جدا شو . چرا دعوا داری . الان تو خیلی با فرهنگی که مرده بهت خیانت کنه تو بپری به اونی ک باهاشه ! در ضمن .. اگه شوهر تو پیر هس نمیدونم . بر چه اساسی میگی زنه با یکی مث باباش میره ! خیلی وقتام هس یا همسن هستن یا مرده با یکی تز خودش کوچیکتر میره . و این چه زن چ مرد متاهل تقصیر متاهل هس این وسط نه کسی دیگه

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
گاهی حتی طلا ق هم گزینه مناسبی نیست. ازدواج کرده، باید متعهد باشه! باید بسوزه و بسازه! میخواست خانوا ...

مگه من گفتم حذف کن ! اینکه بسوزه و بسازه رو خودشون تعیین میکنن . حرف من یه چی دیگه بود ک از قدرت درک تو خارجه

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

احتمالا دوستت وضع مالی خوبی نداره و اون آقا سرپرستیش رو به عهده گرفته

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما لطفا اگه حتما کارم دارید درخواست بدید فقط♡

داره دون میپاشهه عزیزم .هم اون مرتیکه چندشه هم دوستت که خراب زندگی همجنس خودش شد ..ازش بشدت فاصلهه بگیر که فسادش دامنگیر تو هم میشه

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

الان تو چرا بخودت پریدی ؟! من کجا گفتم تقصیر زنه هست ک مرد خیانت کنه ! میگم بجای مقصر اصلی .. امثال ...

چرا دیگه. وقتی مدام میگی زنی که فلان، زنی که بهمان، یعنی داری غیر مستقیم تو خیا نت تقصیرها رو میندازی گردن زنهایی که بهشون خیا نت میشه. شاید چون با اون دختره همزاد پنداری میکنی، شایدم چون خودت با مرد متأهل بودی و میخوای از بار گناهت کم کنی. شایدم اصلاً نمیفهمی چی داری میگی.

اکانت دوم زار 🔪🩸💀🥀

الان تو چرا بخودت پریدی ؟! من کجا گفتم تقصیر زنه هست ک مرد خیانت کنه ! میگم بجای مقصر اصلی .. امثال ...

امثال من چه صیغه ایه دیگه!؟ یعنی متوجه نشدی خودتم داری همین کارو میکنی!؟ خودتم دقیقاً داری تقصیرها رو گردن قربانی میاندازی.

اکانت دوم زار 🔪🩸💀🥀

خودت میگی تقصیر متأهل، نمیگی تقصیر «خیانتکار». چند سالته که نمیتونی خوب و بد رو از هم تشخیص بدی؟ یعنی واقعاً انقدر پیچیدس که من باید بهت توضیح بدم!؟

خوب گوش بده. به کسی که آگاهانه میره با کسی که وارد رابطس، بهش میگن خانه خراب یا شریک خیا نت.

به کسی که تو رابطس ولی میره با یه نفر دیگه میگن خیانتکار.

به کسی که (معمولاً مردی که) به خیانت پارتنرش آگاهه میگن بیغیرت یا دیو ث. ولی این واژه معمولاً وقتی بکار میره که طرف مشکلی با این قضیه نداشته باشه، نه اینکه چارهای نداشته باشه یا بخشیده باشه.

اکانت دوم زار 🔪🩸💀🥀