بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ببین من به صابونا دیگه کار ندارم و زیادم اعتقاد ندارم چون یه مدت خوبه بعد خراب میشه پوست .ولی اگه میتونی صابون بچه یاصابون ان جی تهیه کنی عالین .این دوتارو من استفاده کردم جوش اصلا نمیزنه .تازه لک و جوش رو هم کم میکنه و پوست رو شفاف میکنه فقط آبرسان قبل خوابو فراموش نکنی
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمیرسد ،شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز وشاداب صبرم می گوید:امیدی هست چون خدایی هست .
من یه مدت صابون حاوی کرم مرطوب کننده ی داو رو میزدم پوستم اصن جوش نمیزد البته فقط روزی یه بار ...
پوست رو چرب تر نمی کرد؟
من دو تا صابون امتحان کردم اصلا چربی پوستم رو تمیز نمی کرد، یه لایه هم خود صابونه روی پوستم میذاشت!
تنها راهِ یافتنِ راهی به سوی شادمانی و نیکبختی این است که با خودمان در مورد مواردی که از اصول اخلاقیمان سرپیچی کردهایم، صادق و روراست باشیم. چه چیزی باعث میشود که خیانت کنیم؟ یا در نوشیدن افراط کنیم؟ یا دست روی کسی بلند کنیم؟ اگر دلیل این کارها را دریابیم، میتوانیم رفتارمان را عوض کنیم. اگر به فلسفه رواقی باور داشته باشیم، اصل این است که بدون درستکاری و وارستگی، شادمانی و خوشبختی ممکن نیست.
من پوستم خیلی چرب همش جوش میزدم صابون دیترون و ژل فریمن استفاده میکنم خیلی عالیه اصلا جوش نمیزنم هفته ای دو روزم ماسک صورت ماست و صدر میزنم و هفته ای ی روزم ماسک زردچوبه و سفیده تخممرغ