2777
2789
عنوان

چه صابونی واسه پوست خوبه؟

8271 بازدید | 34 پست

اقا نگین وای صابونه اله وبله...من یه دوسالیه ژل شستشو انواع خارجی وایرانی میزدم پوستم یه روزم بدون جوش نبود.یه چند روزه صابون معمولی میزنم خیلی بهتره دیگه جوش جدید نزدم اقلا.فقط خؤاستم یه صابون تخصصی پوست خییییلی چرب اگه میشناسید معرفی کنید لطفا.مرسی همگی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین من به صابونا دیگه کار ندارم و زیادم اعتقاد ندارم چون یه مدت خوبه بعد خراب میشه پوست .ولی اگه میتونی صابون بچه  یاصابون  ان جی  تهیه کنی عالین .این دوتارو من استفاده کردم جوش اصلا نمیزنه .تازه لک و جوش رو هم کم میکنه و پوست رو شفاف میکنه فقط آبرسان قبل خوابو فراموش نکنی 

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمیرسد ،شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز  وشاداب  صبرم می گوید:امیدی هست چون خدایی هست .
من یه مدت صابون حاوی کرم مرطوب کننده ی داو رو میزدم پوستم اصن جوش نمیزد  البته فقط روزی یه بار ...

پوست رو چرب تر نمی کرد؟ 

من دو تا صابون امتحان کردم اصلا چربی پوستم رو تمیز نمی کرد، یه لایه هم خود صابونه روی پوستم میذاشت! 

تنها راهِ یافتنِ راهی به سوی شادمانی و نیکبختی این است که با خودمان در مورد مواردی که از اصول اخلاقی‌مان سر‌پیچی کرده‌ایم، صادق و روراست باشیم. چه چیزی باعث می‌شود که خیانت کنیم؟ یا در نوشیدن افراط کنیم؟ یا دست روی کسی بلند کنیم؟ اگر دلیل این کارها را دریابیم، می‌توانیم رفتارمان را عوض کنیم. اگر به فلسفه رواقی باور داشته باشیم، اصل این است که بدون درستکاری و وارستگی، شادمانی و خوشبختی ممکن نیست.
اکتیوکس خیلی خوبه جوش میزدم درحدلالیگا...پارسال خریدم3500 ورنگش زرده...پوست منم چربه ...

وای یادش بخیر یه زمانی میزدم ،اره خوب بود

پونصد تومن بود  

ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚

من پوستم خیلی چرب همش جوش میزدم صابون دیترون و ژل فریمن استفاده میکنم خیلی عالیه اصلا جوش نمیزنم هفته ای دو روزم ماسک صورت ماست و صدر میزنم و هفته ای ی روزم ماسک زردچوبه و سفیده تخم‌مرغ