2777
2789
عنوان

رگهای مغز

15512 بازدید | 31 پست

دوستان سلام .راستش مامانم خیلی سر درد و سرگیجه بود شدید .دکتر بردیم ام آر آی گرفت گف دوتا از رگهای مغز نازک شده و خون لخته شده .

گفت با دارو درمان میشه .آیا کسی از خودشون یا اقوامشون اینطوری بوده که رفع بشه؟؟؟

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمیرسد ،شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز  وشاداب  صبرم می گوید:امیدی هست چون خدایی هست .

خیلی فکرم مشغول و نگرانم .باورتون نمیشه مث روانیا خود بخود گریم میگیره

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمیرسد ،شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز  وشاداب  صبرم می گوید:امیدی هست چون خدایی هست .

دفعه اول که بردینش دکتر براش ام ار ای گرفت یا چند بار برده بودین ازمایش واینا انجام داد وقتی نفهمید علتشو ام ار ای گرفت؟؟؟؟؟؟ 

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دفعه اول که بردینش دکتر براش ام ار ای گرفت یا چند بار برده بودین ازمایش واینا انجام داد وقتی نفهمید ...

سرگیجه شدید بود طوری که میفتاد و بی حال میشد بردیم دکتر گف فشارخون داره ‌دارو داد اثر نکرد .بردیم متخصص مغز و اعصاب دارو داد موقت و گف مشکل عصبی شدید داره و ام آر آی هم نوشت ‌.وقتی هم جواب ام آر آی اومد بردیم دکتر گفت دوتا از رگا مغز نازک شده و خون لخته شده .گفت باید ماهی یه بار بیاد دارو بدیم و بعد شش ماه دوباره ام آر آی بگیریم و مقایسه کنیم .

الانم داروهاش هرچی آرامبخش و هرچی تقویتی و ویتامین هست .

دعا دعا میکنم مشکلش حل بشه .خیلی ذهنم نشغوله الان دوماه هس همینطوری هس .هفته پیش تازه درمان رو شروع کرد دکتر

بله درمان ميشه سعي كنيد مادرتون عصبي نشه 

ممنونم دعا کنین .

والا عصبی که نمیشه خیلی جوشی هس .هی فکرش مشغوله .

مامانم از همون اول ازدواج هی  مریضی میگیره و پاش تو بیمارستانایه .دیگه تحمل این درد براش سخت شده .باهاش حرف میزنم و امید میدم ولی میگه چرا اینقد درد و مریضی میاد سراغم .حق هم میدم بهش .تو روستا و اقوام تک شده از بس درد و مریضی میاد سراغش

خبرندارم عزیزم ولی انشاالله هرچه زوترمامامنتون خوب میشن

ان شالله .دعا کنین براش .

امشبم آنامو دیدم کلا حالمو بد کرد .بغض داره خفم میکنه😐

سلام مادرتون بهترن انشالله،دوست منم بیمارن 

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.

[QUOTE=73128485]سلام عزيزم من با سرچ تو گوگل به تاپيك شما رسيدم ، من هم يكي از نزديكانم دچار اين مشكل شده دارم ديوون ...[/QUدوست منم توی آی سیو هست ،شما بیمارتون بهتره انشالله

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.