سلام دوستان من ان شاءالله چند وقت دیگه نوبت عمل چشم دارم تو بیمارستان نور تهران با دکتر طاهری نوع عملم prk هست اما دو هفته بعدش ان شاءالله امتحان دارم کسایی که عمل کردن تاری دیدم تا اون موقع به نظرتون خوب شده؟نوشته میتونم بخونم؟
ای خدا کی میشیم دو تا😩بعد بشیم سه تا😍بعد چهار تا😎تاکسی راه بیفته مردیم از گرما😝😝
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
2 روز اول اذیت میشد چشماش سوزش داشتن و اشک می ریخت به نور حساس بود ولی بعد از برداشتن انز خوب شد 1هفته بعدم مشکلی نداشت هم میتونست تلویزیون ببینه هم روزنامه بخونه ولی باید مراقب باشی نسبت به نور عینک دودی هم استفاده کنی حتی تو خونه
سه روز اول یه کم خشکی و درد داره تا ده روز هم لنز پانسمان رو چشمم بود بعدش دیگه کاملا عادی بودم ...
آخه میگن اولش تا چند ماه تاری دید دارید طول میکشه تا دید کامل شه خیلی نگران بودم، نازگل جان الان دیگه دیدتون کامل شده؟خشک نمیشه؟ میتونم بپرسم کجا عمل کردید؟
ای خدا کی میشیم دو تا😩بعد بشیم سه تا😍بعد چهار تا😎تاکسی راه بیفته مردیم از گرما😝😝
ما اهواز هستیم همینجا عمل کرد بعد از برداشتن پانسمان یا همون لنز دیدت بهتر میشه فقط هفته اولش سخته اشک مصنوعی هم باید تا 1ماه هر 2 ساعت استفاده کنی چشمات خشک نشن