2777
2789
عنوان

خانواده ي شوهر بدرد نخور

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 28 پست

اوه اوه تریپ شخصیتی  بردار  شوهر برگشت بگو  عشقم نمیشه که تا تقی به توقی میخوره طلاق بگیرن زن و شوهرا نذاریرخواهرت طلاق بگیره وای چقدر کم طاقته و فلان  کاری کن شوهرت پشتشو خالی کنه برگرده سر زندگیش طلاق بگیره بدبختت میکنه

😌 برای به قطر رفتنم اجماعا رو به قبله  دعا کنیددر صورتی که مخالفی با نظر من منو ریپلای نکن گلم 😀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مواظب باشید فردا شما مقصر جداییشون شناخته نشید

بخدا من انقد ميگم برگرد مامانم انقد ديروز نصيحتش كرد ولي خانوادش پشتشن انقدم بدميگرده همشم از وسايلام بي اجازه استفاده ميكنه بدم مياد

خانوادش انقد طلاق براشون راحته ك اوناميگن بايد طلاق بگيري

ذهنیت شوهرتو خراب کن مثه عهد بوقیا بگو  وای فردا مس فردا طلاق بگیره بره هرزه بشه چی وای فلان وای مردم به چشم بد خواهرتو نگا میکنن تو خونه مدادم بگو وای بیچاره شوهرش  وای زندکیشون خراب نشه دلم کبابه براشون و.. .. سیاست داشته باش دختر 

😌 برای به قطر رفتنم اجماعا رو به قبله  دعا کنیددر صورتی که مخالفی با نظر من منو ریپلای نکن گلم 😀

سلام

شاید من خیلی متوجه مشکل نشدم

ولی به نظرم اومد که شاید شما خیلی خوب بودید که تو این شرایط تنهایی شو می خواد با شما پر کنه اخه این جور وقت ها آدما میرن پیش خواهر یا مادر خودشون 

نمی تونید بهش کمک کنید؟

سلام شاید من خیلی متوجه مشکل نشدم ولی به نظرم اومد که شاید شما خیلی خوب بودید که تو این شرایط تنها ...

نه ميخواد ازم سو استفاده كنه ب هواي من ب دروغ بره بيرونو بگرده و لاس بزنه من دوس ندارم

مامانم بهش گف خيلي رك ب مامانم گف بابام ميدونه

اها پس وقتشه نقش عروس فداکارو در بیاری  برو با باباش حرف بزن بگو باباجون شوهرم شاهده روز و شب برای این دو تا دعا میکنم برگردن پیش هم دوره زمونه بدی شده پسرا گرگ شدن این اختلافای کوچیک هیچی نیست  دیشب خواب دیدم  یکی بهم گفته فقط باباجون میتونه زندگی خواهرشوهر عزیزمو نجات بده اینا جونن خامن مثل من و شوهرم نفهمن  اگه شما نبودین که ماهم الان وارمون به طلاق میکشیدشما فهمیده اینوووووو  اوف هندونه رو بزار زیر بغلشون  طلاق گرفتنش مساوی زجر کشیدنته نذار جدابشن