2821
2789

من ۱۱۰ هست چاقی شدید دارم بخصوص شکم افتاده بزرگ دارم ورزش کروم رژیم گرفتم امپول زدم و الان از کمردرد شدید رنج میبرم . ۱۸ ماه بعد نوبت عمل دارم نمیدونم کدوم رو انجام بده دکتر من گمانم ریزه خوارم اونم ریزه خوار بد. صبح چون دیر میرم سرکار چیزی نمیخورم اونجا ی کیک یا بیسکوییت میخورم ظهر کفگیر برنج و تکه گوشت عصرم بیسکوییت و میوه و تامام. ریزه خوارم یا حجیم خوار؟؟

سنگ صفرا هم دارم میخوام همزمان با لاعری صفرامم بردارم.

چند روز بعد این عمل بستری میکنن و حتما باید همراه کنارم باشه؟اخه همسرم باید خونه کنار دوتا بچه دبستانیم باشه یه شهر خیلی دور مشهد میرم برام عمل

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مگه دکترت بهت نگفته کدومو انجام بدی؟دکتر باید بگه عزیزم انتخاب خودت نیست مثلا من بایپس فکر میکردم بر ...

گلم شما چه زمانی عمل کردین چند بودین و چند شدین.

من هنوز دکتر ندیدم چون دورم. با منشی هاش در تماس بودم گفت دکتر روزی ک بیاین عمل با توجه ب اندوسکوپی معده و شرح حال نوع عمل تشخیص میده

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز