2777
2789
عنوان

بچه‌ها بی رودرواسی نظرتون در مورد این اسم چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1634 بازدید | 98 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ایشونو بذار ایلیا گفته بودی تو ماه رمضونه تولدش پس هم مناسبتش خوبه هم به اسم ارمیا میاد و چی بهتر ...

ایلیا هم یکی از گزینه هامونه اگه به نتیجه نرسیدیم همون ایلیا میزارم 

بچه ها نظرتون در مورد ادیب چیه؟ 

خدایا دوستت دارم

وثتی خوندم ببخشیدا یه لحظهابلیس اومد توذهنم البته این نظرمنه و شما خودت و همسرت  باید تصمیم بگیرین

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
من و شوهرم خیلی دوست داریم ولی مثل اینکه عامه پسند نیست 🙁

برای خودت زندگی کن عزیزم هرکسی نظر شخصیشو گفت مهم خودتونی بعضی اسم ها هستن که برای هرکسی ممکنه ناخوشایند باشه ولی برای یه  عده دیگه نه.

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫
برای خودت زندگی کن عزیزم هرکسی نظر شخصیشو گفت مهم خودتونی بعضی اسم ها هستن که برای هرکسی ممکنه ناخوش ...

مرسی عزیزم. در حقیقت هم همینه ولی کلا دوس دارم یه اسم مانوس و عامه پسند بزارم نه اینکه هی بخوام توضیح بدم که به چه معنیه و... 

خدایا دوستت دارم