2777
2789
عنوان

بچه‌ها بی رودرواسی نظرتون در مورد این اسم چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1634 بازدید | 98 پست
اره تلفظش یجوریه اصلا نمیدونم چرا گیر دادن که اسم بچه باید خاص باشه. اینجا چن نفر دیدم واسه اسم دخ ...

بدم میاددددمنم .....حالا من چند روز پیش گفتم دوس دارم اسم دخترم و بزارم نفس یکی برگشت گفت ببخشیدا بدتون نمیاد اونوقت بگه نفستون بو میده.😐😑 

👇👇👇چون که اسرارت نهان در دل شود / آن مرادت زودتر حاصل شود🤗😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوست ندارم

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!
مامانمم میگه ایلیا خیلی بیشتر به ارمیا میاد. دیگه زیادی شبیه نیستن؟ 

بنظرم ایلیا خوبه

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!
آره عزیزم اسم پیامبره، آره ماه رمضان بدنیا میاد. مامانم میگه بزار ایلیا

معنیش بد نیست خوبه

یعنی علم اندوز و اینا

ولی من هرچی پسر بیارم علی میذارم با پسوند و پیشوند های مختلف

ماه مبارک دنیا بیاد که حتتتتمنننن

علیرضا

محمدعلی

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
بدم میاددددمنم .....حالا من چند روز پیش گفتم دوس دارم اسم دخترم و بزارم نفس یکی برگشت گفت ببخشیدا بد ...

😂😂چه ربطی داشت بش میگفتی

نفس و هستی قشنگن من دوس دارم

ز بودنم چه افزود ،نبودنم چه کاهد        که گویدم به پاسخ    که زنده ام چرا من       ستاره ها نهفتم در اسمان ابری؛ دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من
لایک امضات

😙😙

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
اسم پسر اولم ارمیا هستش 😊

خب ایشونو بذار ایلیا گفته بودی تو ماه رمضونه تولدش پس هم مناسبتش خوبه هم به اسم ارمیا میاد و چی بهتر از ایم. نامدار باشن.

لا تقنطوا من رحمت الله
اهان چون من همکلاس کرد داشتم اسمش ادریس بود خیلی هم خوش تیپ و خوش هیکل بود.ادریس اسم پیامبره خیلی هم ...

من و شوهرم خیلی دوست داریم ولی مثل اینکه عامه پسند نیست 🙁

خدایا دوستت دارم
همسایمون اسم خودش متین اسم شوهرش ارتمیس. اسم داداشش ادریسسس.اخه چجوری همو صدا میکنین سخت نیس؟

ارتمیس مگر اسم زن نیست😱😱😱

من با دوست پسر خودم ازدواج کردم؛ که با دوست پسر مردم ازدواج نکنم.."حق النــاسِ"شوخـی که نیس ولله😐🙄