2789
عنوان

جدا کردن پوشک

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 26 پست
روزی چندبار ببرش دستشویی بگو اینجا بشین و جیش کنبا ابن کار بهش یاد میدی که جیش چیه و کجا باید کارشو ...

بعد اینکه نشست و اومدیم بیروت هربار پوشکشو ببندم دیگه؟؟

آها دختر منم واسه پوپو اینجوری بود . صبر بده خواهر و هر نیم ساعت تند تند ببر و چند روز اول مایعات بد ...

نه جیش هم نمیکنه باورت میشه من جیش کردنشو ندیدم نگه میداره تا پوشک

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بعد اینکه نشست و اومدیم بیروت هربار پوشکشو ببندم دیگه؟؟

آره

منم پسرمو سه سالگی شروع کردم به جداکردن ازپوشک

بهش شورت آموزشی پوشوندم دیدم مثل پسر تو هنوز نمیتونه قبل جیش کردن بهم بگه براهمون پوشکشو میبستم اما روزی چندبار دستشویی میبردم بعد چندروز بااینکه پوشک داشت اما بهم میگف که جیش دارم بعد بازش کردم و آموزشی پوشوندم

برای پی پی هم چندبار موقعی که میخواست بشینه تو شورت کارشو بکنه زود با لحن بازی کردن گفتم پاشو بدو بدو بریم دستشویی اونجا پی پی کن و اینجوری هم پیپی کردنشم گفت کامل

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

پسر منم ۲ سال و ۱۰ ماهشه هنوز از پوشک نگرفتمش پی پی رو میگه و جیش رو نه و الان میترسم همه جا رو نجس کنه نمیتونم از پوشک بگیرمش

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  
اگه پوشکش خشک نمیمونه ینی وقتش نیست هنوز

پسر منم شب تا صبح پوشکش خیس میشد

اما دقیقا از روزی که پوشکشو باز کردم و خواستم تو طول روز رو یادش بدم دیگه شبا هم اصلا جیش نکرد و پوشک شبو همزمان با روز به سرعت حذف کردم

کاش میشد درخت بودم، کاش تکه سنگی بودم در اعماق اقیانوس، کاش میتوانستم حیوانی باشم در دشتهای سرسبز و آزاد، نمیدانم، کاش هر چیز عجیبی باشم جز یک زن در دل خاورمیانه 💔

پسر منم شب تا صبح پوشکش خیس میشداما دقیقا از روزی که پوشکشو باز کردم و خواستم تو طول روز رو یادش بدم ...

برای همه یکسان نیس که عزیزم

پسر من از یک و نیم سالگی شبا پوشکش تاصبح خشک میموند بلااستثنا ولی درطی روز اصلا نمیتونست جیششو بگه هنوز درکشو نداشت تا سه سالگیش

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

برا من خیلی راحت بود

اول که از خواب بیدار میشد میبردم دستشویی بعد دوباره پوشک میکردم پوشک شورتی

هر نیم ساعت یکساعت باز میبرم دستشویی و باز پوشک شورتی

یک هفته ای اینجوری

بعدشم دیگه صبح تا ظهر پوشک نبود خودم میبردمش

بعدشم پوشک عصر حذف شد

یه مدت بعدم شب

پوشک شورتی برای این مرحله عالیه

🌷
برای همه یکسان نیس که عزیزمپسر من از یک و نیم سالگی شبا پوشکش تاصبح خشک میموند بلااستثنا ولی درطی رو ...

خب منم همینو میگم واسه همه یکسان نیست

من خودمم سه سال و یکماه از پوشک گرفتم

زیر سه سال موافق نیستم

کاش میشد درخت بودم، کاش تکه سنگی بودم در اعماق اقیانوس، کاش میتوانستم حیوانی باشم در دشتهای سرسبز و آزاد، نمیدانم، کاش هر چیز عجیبی باشم جز یک زن در دل خاورمیانه 💔

خب منم همینو میگم واسه همه یکسان نیستمن خودمم سه سال و یکماه از پوشک گرفتمزیر سه سال موافق نیستم

آره منم همین عقیده رو دارم که نباید وقتی بچه آمادگی نداره و همکاری نمیکنه بخاطر حرف دیگران تحت فشار قرارش داد

من این راهو رفتم و به راحتی تونستم از پوشک بگیرمش امیدوارم اسی هم امتحانش کنه و به دردش بخوره❤️

خیلی سخته

من از دو سال و نیم پوشک نبستم

جیش داشت میرفت پوشک میاورد خودش

دو سال و نه ماه بود دیگه گفتم تو پوشک نباید جیش کنی

اوایل از دسشویی میترسید نمیرفت

بردم حموم موقع جیشش شعر میخوندم کارتون میدادم تو گوشی تا اینکه جیش میکرد میآوردم بیرون

بعد چند بار گفتم دیگه باید بری دسشویی جیش کنی

هر وقت جیش داشت خودش میرفت دیگه البته یکی دوبار سوتی داد رو فرش ک دید عصبانی میشم نکرد دیگه

پی پی هم تا ی مدت پوشک بود بعد گفتم دیگه پوشک نداری تموم شده با برچسب و اینا گولش زدم یه بار ک تو دسشویی پی پی کنه بعدشو خودش میره

شبا هم خداروشکر جیش نکرده تا الان ک ۴ سالشه

روز کلا نبند کلاها که دیگه چشمش عادت کنه

دو هفته اول هر ده دقیقه یبار ببر جیش کنه

دو هفته دوم هر نیم ساعت

دوهفته سوم هر یکساعت دیگه خودش کامل یادمیگیره

ایناکه گذشت شباهم مایعات نده میتونی بیدارش کنی جیش کنه بیاریش لالا کنه عژیزم