2789
عنوان

جدا کردن پوشک

367 بازدید | 26 پست

سلام دخترا قرار بود با چت جی پی تی شروع کنم از این هفته بچه مو از پوشک بگیرم حالا موندم چیکار کنم

مسخره نکنید واقعا کسی رو ندارم یادم بده خودمم نمیدونم چجوری شروع کنم پسرم ۳ سال و سه ماهشه اصلا هم همکاری نمیکنه و اینکه مثلا در طول شب هم پوشکش خشک نمیمونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

(*^¬^*) خیلی کارای جالبی میشه کرد گلم

مثلا تو دسشویی یه تنگ بزار داخلشم چند تا کاغذ کوچولو که روش اسم چیزای مختلف که میخوای جایزه بدی رو بنویس مثلا آدامس کش مو و آبنبات توپ و ...

بعد برا بچه توضیح بده هر باری که برا پی پی و جیش بره و قشنگ دسشویی کنه یه دونه از توی تنگ جایزه برمیداره

خود را ضعیف و کم ندان 💕 تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکنبر روی بوم زندگی 👩🏻🎨هر چیز میخواهی بکش🌱 زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔ تصویر اگر زیبا نبود💔 نقاش خوبی نیستی 😔 از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔ خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻♂️ پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔

نگا فعلا شبا پاس کن . اما روز ، اولا لگن بگیر براش دو تا یکی دستشویی یکی تو حال و هر نیم ساعت لختش کن ببر بگو بشینه و هی نیم ساعت نیم ساعت ببر . بعد برچسبی که دوست داره بزن تو دیوار دستشویی من دخترم دوست داشت نقاشی کنه دیوار و اجازه میدادم . مهم صبر و حوصله خودته و اینکه هر نیم ساعت یه ساعت ببری حتی اگه نزنه . بعد که کارشون کرد تشویق کن دست بزن بگو آفرین و اینا یه به ماه کار داره ولی میشه منم بچه اولم بود با همین راه گرفتم تو سه سالگی.

نه نمیگه تازه مقاومت هم میکنه نمیذاره پوشکشم عوض کنم

خب وقتی نمیگه ینی مغزش هنوز آماده نیست و این دست تو نیست

شرط اول اینه که وقتی جیش داره خودش بدونه و بهت هم بگه

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

نگا فعلا شبا پاس کن . اما روز ، اولا لگن بگیر براش دو تا یکی دستشویی یکی تو حال و هر نیم ساعت لختش ک ...

لگن و برچسب هم گرفتم اتفاقا اما مثلا میره پونزده دقییه نیم ساعت با هزلرتا ترغند میشینه اما تا پوشک می بندم جیش میکنه

روزی چندبار ببرش دستشویی بگو اینجا بشین و جیش کن

با ابن کار بهش یاد میدی که جیش چیه و کجا باید کارشو بکنه ولی هچنان پوشکشو ببند

یک هفته ده روز اینجوری ادامه بده ببین موقعی که جیش داره بهت میگه که جیش دارم یا بازم نه

اگه بچه ندونه کی جیش داره و نتونه چندثانیه تا رسیدن به دستشویی خودشو نگه داره ینی اصلا آمادگی نداره و اصرار تو باعث استرسش میشه و بعدها شب ادراری میگیره از ترس

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

لگن و برچسب هم گرفتم اتفاقا اما مثلا میره پونزده دقییه نیم ساعت با هزلرتا ترغند میشینه اما تا پوشک م ...

آها دختر منم واسه پوپو اینجوری بود . صبر بده خواهر و هر نیم ساعت تند تند ببر و چند روز اول مایعات بده بیست دقیقه بعد ببر .

بعدم اگه خودت میبینی هنوز آماده نیست صبر کن تا بهار که هوا خوب بشه چون این فرایندیه که نجس هم ممکنه بشه و بو داره و نمیشه الان چون سرده در رو پنجره رو باز کنی . منم تو تابستون شروع کردم