2777
2789
امروز که اصلاح کنم 3 روز بعدش دراومده هرمونی هم نیست خودم پرموئم.از چه نوع لیزری استفاده کنم؟کسی مثل من بوده که لیزر جواب داده واسش؟
💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام .. حسنا جان من انجام دادم خیلی خوب بود... حتی یه چند تا تار سفید هم که داشتم گفتن با لیزر خوب نمیشه ولی اونا هم از بین رفت .. هر چیهم بهدکتر میگفتم باور نمیشد میگفت سفیدا رو نمیگیره ... فقط حتماااااااااااااااا لیزرت الکساندریت باشه .. من چند نفر از همکارامو دیدم که با انواع دیگه لیزرا انجام دادن ولی خیلی تاثیر نداشت.... من رفتم مرکز پوست به سیما دکتر داودی برام انجام داد .. کلا 4 جلسه
من کرمانشاه هستم هزینه ipl رو از دکتر پرسیدم گفت بغل گوش جلسه ای 60 تومن حداقل هم 4 جلسه میخواد
💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚