برای امیدواری خانومای اینجا میگم: من دختر اولمو با آی وی اف باردار شدم تو تاپیکام هست [اولین ای وی افم مثبت شد ]. اما دختر دومم بعد از دوتا انتقال منفی و یه سقط، طبیعی باردار شدم.....ناامید نشین ،تلاش کنید مطمئن باشین تو بهترین زمان خدا معجزشو بهتون نشون میده🥹
راستش من همیشه غمگین بوده ام اين غمگینی را حتى در عكسهاى دوران كودكيم هم مى بينم، اين اندوه راء اين هميشه آشنا راء من همواره در خود داشته أم. اندوه چنان شباهتى به من دارد كه من توانم آن را به عنوان هويت بر خود نهم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای امیدواری خانومای اینجا میگم: من دختر اولمو با آی وی اف باردار شدم تو تاپیکام هست [اولین ای وی افم مثبت شد ]. اما دختر دومم بعد از دوتا انتقال منفی و یه سقط، طبیعی باردار شدم.....ناامید نشین ،تلاش کنید مطمئن باشین تو بهترین زمان خدا معجزشو بهتون نشون میده🥹
هیچی . نگران نباش اون هیچ وقت امنیت پایگاهها و سربازاش رو به خاطر نارضایتی مردمی در آن سوی دنیا به خ ...
همین که گفته بود برید جلو کمک تو راهه؟
یا چیز جدید