2777
2789

دوست دارم طبیعی زایمان کنم

چون اندامم برام مهمه (خیلی برام مهمه)

ولی از تاثیراتش رو واژن میترسم

هرکس یچیز میگه

نظرا باهم متفاوته

یکی میگه اصلا تغییری بعد دوتا زایمان نکردم

یکی میگه انقد بد شده شوهرم ناراضیه

لطفا تجربه هاتونو بگین

ممنون  

پارگی بعد از زایمان دوخته میشه
مامای من برام کاری کرد ک روم نمیشه اینجا بگم

ولی ورزش های مخصوص لگن هست که برا قوی شدن عضلات کف لگن و  برگشتن واژن به حالت اولش خ خوبه حتما انجام بده

کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه اندامت واست مهمه برو همون طبیعی چون من سزارین شدم عفونت گرفتم 10 ماهه بعد دوباره عمل شدم.مسلمه که بدنت مثله قبل نیست 

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..

خواهرای من سز شدن
اولین سز خ خوبه و راحته ولی بیشتر عوارض از دومی به بعد خودشون رو نشون میدن

دکتر من میگفت طبیعی مث بریدن انگشته ک با ی چسب زخم خوب میشه ولی سز مث قطع عضوه عوارضش

کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉

من طبیعی زایمان کردم الان ٨ماهه اندامم وهمینطور واژنم داره مثل روز اولش میشه خیلی راضیم 

اگر تنها، یک لبخند در خود داری آن‌ را به کسی‌ بده که دوستش‌ داری‌ و برات با اهمیتِ زندگی‌ کوتاه‌تر از اینه که صرفِ انسان‌هایی‌ بشه که بهشون اصلاً علاقه نداری‌ ایشالا لبخندات پایدار باشه 

بستگی به بدنت هم داره دکترت خوب باشه وحرکات کگل روبعدش انجام بدی اصلا تغییرنمیکنه واینکه اندامت مثل قبل میشه شکمت قشنگ تخت میشه البته بایدگن بعد زایمآن استفاده کنی وقتی ازبیمارستان برگشتی 

اونی که میگه خواستن توانستن است یا ساقیش خوبه یاپارتیش والاااا😕

منم واقعااا موندم چیکار کنم با هرکی حرف میزنم‌مخمو میزنم که کاری که خودش کرده خوب!

یکی میگه‌عمرا طبیعی یکی هم میگه عمرا سزارین!

البته توی آشناها اصلا نداریم طبیعی اینجا که میام. حرفهای ضد و نقیض میشنموم!

شما کدوم نظرو دارین ؟  مث قبل میشه یا باید فکر ترمیم بود ؟

اصلانیازبه ترمیم نیست اگه دوروبرت دکترآشناهست دقیقا بهت توضیح میده که مطمین بشی عزیزم 

اونی که میگه خواستن توانستن است یا ساقیش خوبه یاپارتیش والاااا😕