2777
2789

بعدحاملگی وشیردهی برااولین بارپریودشدم

ماه هامنتظربودم موعدم بشه یاiud بزارم یاقرص بخورم

اما الان عفونت قارچی دارم 

بعد افتادگی دریچه میترال هم دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم موردت خاص هست حتماً با پزشک زنان مشورت کن اگه نیاز باشه ایشون به پزشک قلب معرفیتون میکنن

خیلی دوست دارم آدمایی که بهم انرژی منفی میدن رو از زندگیم پرت کنم بیرون اما صد حیف که نمیشه...
عزیزم موردت خاص هست حتماً با پزشک زنان مشورت کن اگه نیاز باشه ایشون به پزشک قلب معرفیتون میکنن

خب اگربرام گفت قرص خوبه چه مارکی خوبه که عوارض نداشته باشه

اینو میدونم که نباید قرص بخوری. میمونه دستگاه ومحافظ وطبیعی. طبیعی که همش استرسه. با پزشکت مشورت کن که دستگاه بذاری. درغیر اینصورت تنها راحتون محافظه

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
آمپول جلوگیری بزن بعدش قرص بخور بعدش کاندو م استفاده کن و همزمان طبیعی هم جلو گیری کن😁😁😁خب عزیزم ...

فک کنم رابطه نداشته باشم بهتره که اونم نمیشه😯😂

ولی جدای ازشوخی امپوربهم نساخت بدجور عصبی شده بودم

کاندوم مطمئن نیست

دستگاه و قرص میمونه فقط

اینو میدونم که نباید قرص بخوری. میمونه دستگاه ومحافظ وطبیعی. طبیعی که همش استرسه. با پزشکت مشورت کن ...

محافظ یعنی طبیعی؟؟

شانس من حالا دکترقلب نیست امروز

تاشنبه ممکنه موعدم بگذره

عفونت داشته باشی تا رفع نشه دستگاه نمیزارن.قرصم چون میگی مشکل دریچه داری مشورت کن.

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
محافظ یعنی طبیعی؟؟ شانس من حالا دکترقلب نیست امروز تاشنبه ممکنه موعدم بگذره

یعنی کا ن د وم

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜