2777
2789
عنوان

شوهر🤷🏻‍♀️

251 بازدید | 16 پست

چرا تو این سایت همه دنبال شوهرن؟؟دختره ۲۷ سالشه همه تاپیکاش اینه وای شوهر وای پیر شدم 😐 بعد هزار سال به خاطر قطعی نت اومدم این سایت پشمام ریخته یا میان میگن نامزدم خیانت کرده خسیسه دست روم بلند کرده فوشمم میده معتادم هست دوبارم زندان رفته به نظرتون ادامه بدم زندگیو یا نه😐

کاربریم قدیمیه و فعال نبودم فقط چون نت نیس دوباره اومدم

درد هر شخص و خواسته های درونیش برای خودش هزاران داستانه ولی از دید بقیه خنده دار چون جای طرف نیستن ...

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درد هر شخص و خواسته های درونیش برای خودش هزاران داستانه ولی از دید بقیه خنده دار چون جای طرف نیستن . ...

دختر ۲۷ ساله باید هر روز ناله کنه شوهر ندارم؟؟؟اینقد خودشو خار و خفیف میبینه که ارزشش تو شوهره؟

درد هر شخص و خواسته های درونیش برای خودش هزاران داستانه ولی از دید بقیه خنده دار چون جای طرف نیستن . ...

دقیقا هر ادمی دغدغه هاش حتی مسخره هم باشه از دید بقیه ادما براش ازار دهنده هست که ازش حرف میزنه، ظرفیت روحی و روانی ادما با هم متفاوت

دنبال شوهر؟!

بیاید اینو بپذیریم که همه ی آدما به جر آب، غذا، لباس نیاز یه شریک عاطفی و جنسی دارن

و تقریبا در جوانی اوج این نیاز

و با توجه به فرهنگ و عرف جامعه، این نیاز با ازدواج مرتفع میشه

ایشون نه دنبال فحشا بود نه خواسته ی بدی داشت فقط میل به عشق ورزیدن و دوست داشته شدن توسط شریک عاطفی خودش هست

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
دختر ۲۷ ساله باید هر روز ناله کنه شوهر ندارم؟؟؟اینقد خودشو خار و خفیف میبینه که ارزشش تو شوهره؟

این نظر شماست ولی تو روح طرف نیستیم ببینیم شاید همین خواسته ای که از دید شما بی ارزشی میشه برای اون دنیا هست

چون دیدم دارم بهتون میگم

خیلی از دوستام اینجوری هستن و من درکشون میکنم

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

در فضای مجازی که هیچکس نمیشناسه مطرح کرد تو میدون شهر که نگفته

تازه مطالبه به حق داشته

خار و خفیف چیه اخه

شما گشنگی بکشی پی غذا نمیری؟ اگه بری خارو خفیفی؟

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
دقیقا هر ادمی دغدغه هاش حتی مسخره هم باشه از دید بقیه ادما براش ازار دهنده هست که ازش حرف میزنه، ظر ...

درسته بله

در فضای مجازی که هیچکس نمیشناسه مطرح کرد تو میدون شهر که نگفتهتازه مطالبه به حق داشتهخار و خفیف چیه ...

اینکه شووووهرو با غذا مقایسه میکنی عالیه

اینکه شووووهرو با غذا مقایسه میکنی عالیه

کلا دنبال مغلطه و سفسطه هستی

حداقل چهار تا مقاله علمی دنبال کن که متوجه شی جنس زن به عشق ورزیدن و عشق گرفتن نیاز داره و نیاز اساسی روحشه

کلا دنبال مغلطه و سفسطه هستی حداقل چهار تا مقاله علمی دنبال کن که متوجه شی جنس زن به عشق ورزیدن و عش ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣