یه خواهر ۱۹ ساله دارم بعد گاهی میره بیرون مامانم بهش مشکوک شده چرا حالا؟ چون یکم آرایش میکنه چون میخنده این همیشه بوده دیروز بیرون بوده کافه صدای اهنگ بوده یهویی مامانم گفته با کی هستی اینم عصبی شده گفته میخواهی از زیر بغلم پسر بکشی هیچ نری انگشتش بهمنخورده و ..و زنگ زد بهم گفت به مامانت بگو با من درست رفتار کنه مت به خواهرم اعتماد ارم واقعا تنها خیلی جاها میره کافه وارم و .. خوراکی میخوره یا تهش اهنگ و اینطوری بخواهد کاریو کنه میکنه لجبازه پسوقتی میگه نمیکنمنمیکنم چکار کنم با مانانمچی بگم بهش برنخوره
دلآ نفسم هستم ....آقایون درخواست ندن خودتون رو پاره همکنید تایید نمیکنم به نی نی یار اسکرین میفرستم...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حتی اگه داشته باشه نمیتونی کاری کنی حداقل اعتمادش رو خراب نکن یا اینکه بخاطر فرار از شما درگیر ازدواج بد بشه
یکی از سخت ترین کارهای دنیا چال کردن آرزو هاست نه آرزو های ماورایی بلکه آرزو هایی که واسه جامعه اصلا آرزو حساب نمیشه و اصلا دغدغه ای مثل اون ندارن که اسمش بشه آرزو
۱۹ سال دیگه بزرگه خب حتی دوست هم داشته باشه نسبت به وضع جامعه عادیه
وقتی تو ساعت متعارف میره میاد و ظاهرش معقول و مناسب سنشه چرا باید اذیتش کنه مامانت، باهاش صحبت کن هرچی بیشتر گیر بده اوضاع رو بدتر میکنه
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه