2789
عنوان

اینایی که تو فارس نیوز

416 بازدید | 15 پست

پست میزارن باید نت ملی بشه رو باید چیکار کرد خب شاید شما جیره مفت میاد تو حسابت بقیه درآمدشون از نت هست حتی خود ایرانسل و شرکت های وای فای کی میخوایم از دست این افراد با طرز فکر داعشی راحت بشیم

اینا همونایی ان که جوونارو به خاک و خون کشیدن و بعد گفتن ما نبودیم اسرائیل بوده😉واسه همین دوست ندارن نت وصل شه گندشون در میاد بدم در مياد

به رقص آیید پرچم ها که فردا/طلوع "خورشید" از پشت "شیر" است...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کاش این جماعت از ایران می رفتن و یه کشور کوچیک برای خودشون درست میکردن، انقدر ما رو تحت فشار نذارن.

نینی سایت به طور عجیبی غیر عادی شده. من نمیدونم من وارد بعد دیگه ای شدم یا چی... چطوری زندگی شما در جریانه انگار که هیچ اتفاقی نیفتاده.

تو تلگرامچند نمونه از وراجی هاشو خوندم گوه مفت زیاد میخورن که دیده بشن یعنی از احساس تنفر مردم تغذیه میکنن

همین گوه ها رو نمیخورد که کسی نمیشناختشون

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

دقیقا نت اونجارم قطع میکردن به نماز و دعاشون نیرسیدن میخوان همه عین خودشون بشن

حالا والا نماز روزه خون نرمال هم داریم. اینا افراطی هستن و غیرآدمیزاد

نینی سایت به طور عجیبی غیر عادی شده. من نمیدونم من وارد بعد دیگه ای شدم یا چی... چطوری زندگی شما در جریانه انگار که هیچ اتفاقی نیفتاده.