2777
2789
عنوان

کارما چیه ⁉️

167 بازدید | 13 پست

همتون تو فامیل یه زن فضول داریم که همه ی ادمارو قضاوت میکنه و به همه یه انگی میزنه ، اما سالها بعد میبینی بچه ی خودش یکارایی میکنه که یه عمر بقیه رو بابتش سرزنش کرده

بعد میگیم دیدین کارما پس داد بخاطر مسخره کردناش و تهمت زدناش و قضاوتاش؟

اما

واقعا کارما اینجا چطور عمل کرده؟

وقتی یه شخص انقد ذهن بسته و محدودی داره که به جای تمرکز روی زندگی خودش مدام درحال انگ زدن به بقیه س ، دارای یکسری الگوهای روانشناختی مخربی هست که روی تربیت و پرورش بچه های خودش اثر میذاره.

میشه گفت چنین ادمی از نظر روانی سالم نیست و در عالم خودش برای جلوگیری از اینکه نکنه بچه هام مثل بقیه بشن(بقیه لزوما بد نیستن اما افکار این شخص دچار زاویه هست با کسی که مثل خودش نیست) ، بشدت افراطی عمل میکنه و سختگیری میکنه و این چنین میشه که بچه ای که زیربار افراط بزرگ شده ، یا یکبار عین بمب میترکه بخاطر این نوع تربیت ، و یا از همون بچگی بصورت پنهانی و کاملا نااگاهانه برای جبران این کنترلگری و سختگیری و افراطی گری خانواده ، کارهایی میکنه که ضدهنجار خانواده یا حتی عرف هستن.

پس

اینطوری میشه که میگیم ؛ واه واه بهجت خانوم خودش به همه هزارتا انگ چسبونده و یه عمر بچه های بقیه رو قضاوت کرد با زبون نیش دارش ، حالا بیا و بیین بچه ی خودش تو چه وضعیه ، حتی از پس بچه خودش نمیتونه بربیاد.

یا

اگه خواهرشوهرت اذیتت کرده و کلی چزوندتت ، در ازدواجش شکست میخوره ، اینم همون کارماست به اصطلاح.چرا؟ چون تربیت این دختر چه در زمان متاهلی و چه زمان مجردی یک چیزه و با ازدواج یکهو معجزه نمیشه که تربیت و شیوه ی زندگیش عوض بشه ، پس همون اخلاق و رفتاری که تو خانواده یاد گرفته رو در یک خانواده ی دیگه هم نشون میده که منجر به مشکلاتی میشه

کم حوصله ام...مثل گلی اول پاییز...🍂...قصری که مقارن شده با حمله ی چنگیز...

کارما حقیقته زمین ب شدت گرده

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه چیز ماورایی نیست ، با علم قابل اثباته

ربطی به ماورا متافیزیک نداره

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

کارما انرژی اعمال خودمونه که به هر شکلی دوباره برمیگرده

انرژی

الگوی ذهنی

چوب خدا

هرچیزی نیشه اسمشو گذاشت

خدا من رو به خودش مشغول کرده ولی من همیشه از خدا ترسیدم کاری نکنم فردا تاوان پس بدم ولی بدجوری گرفتارم پدرم مریض هستش بردادام هم بی سروسامان یعنی واقعا ما داریم تاوان مبدیم

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

چوب خدا؟ 😂

صدا نداره بزنه دوانداره

خدا من رو به خودش مشغول کرده ولی من همیشه از خدا ترسیدم کاری نکنم فردا تاوان پس بدم ولی بدجوری گرفتا ...

نه هرچیزی رو نمیشه گفت کارما یا تاوان پس دادن