2777
2789
عنوان

نظرسنجی اسم گل‌پسرررر 😍🐣😍 (خانومای خوشگل و خوش‌سلیقه بیاین کمک)

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 50 پست
اسم قشنگیه. نامدار و خوشبخت باشه الهی. والا نیروان از این نظر راحته ولی خب ته ته دلم میخواستم اسمش ...

ممنون همینطور گل پسر شما 

به این فکر کن که پسرتون قرار نیست ایران زندگی کنه پس باید اسمش مطابق فرهنگ کشوری باشه که توش زندگی میکنه 

من دیدم به خاطر اسم بولی میکنن بچه رو 

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون همینطور گل پسر شما  به این فکر کن که پسرتون قرار نیست ایران زندگی کنه پس باید اسمش مطابق ...

آره عزیزم. درست میگین.

بولی خیلی زیاده و ما هم کلی اسمو چون ممکن بود مسخره ش کنن خط زدیم با اینکه دوس داشتیم. امیدوارم همه نینیا با خوشی و سلامتی زیر سایه پدرمادرشون بزرگ بشن و ببالن.

ممکنه به فارسی هم یه معنی داشته باشه مربوط به نیرو و اینا ولی اصلش سنسکریت و بوداییه عزیزم

نیروان، روستایی از توابع بخش الوت شهرستان بانه در استان کردستان ایران است.

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
نیروان، روستایی از توابع بخش الوت شهرستان بانه در استان کردستان ایران است.

درسته شاید اسم یه جایی هم باشه ولی خب من به خاطر اسم اون روستا نمیخوام بذارم. بخاطر معنیش تو فرهنگ بودایی دوسش دارم که آخرین مرحله سلوک و آزادی و شادی مطلقه.

از. این لحاظ که AA رو مثل ما نمگن یه چیزی بین ا و عً میگن نمیدونم منظورمو درست گفتم

درسته هم آ رو دقیق مثل آی ما تلفظ نمیکنن هم ر رو ولی چون گروه نیروانا خیلی معروف بوده یکم آشنان بیشتریا با تلفظش

از. این لحاظ که AA رو مثل ما نمگن یه چیزی بین ا و عً میگن نمیدونم منظورمو درست گفتم

هر کشوری یک مدلتلفظ میکنن این هم درسته

اما جایی که من هستم جز اسمهاییه که زیاد شنیدم هم نیروان هم نیروانا 

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.