2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

زنجفيل نده ببر دكتر ولى دارو كار خاصي نميكنه بايد دورش بگذره بعضي بچه ها به محض اينكه بتونن بشينن مس ...

نه زنجفیل نمیدم بهش خودم بعضی وقتا میخورم میخام بدونم اگر برا رفلاکس مضره چون شیر میدم نخورم دیگه

قدم نورسیده مبارک

عزیزم خیلی بچه ها تو ماه های اول رفلاکس دارن راه حل اصلیش رعایت های خونگیش هست که مینویسم برات منتها باید بدونید در صورتی دارو مناسب بچه هست که رفلاکس رشدش رو بهم زده باشه یا شدید و بیمارگونه باشه

پس سریع بهش دارو نده

حتی دارو هم بدی بدون رعایت خوب نمیشه

ب هیچوجه خوابیده شیر نده

همیشه موقع شیر خوردن سرش بالاتر از معده ش باشه یعنی یکم شیب داشته باشه

حتما اروغشو بگیری.بعد شیر بین ده دقیقه تا نیم ساعت کاملا عمودی باشه

اینا بی اندازه مهمه

شیبدار بخوابونیش یا تشک شیبدار بخر یا با بالشت و پتو جاشو شیبدار کن

زیاد شیر دادن به شدت رفلاکسو تشدید میکنه حداقل یکساعت یکساعت و نیم بین شیردادن ها فاصله باشه با هرگریه ببچه شیر نده

قدم نورسیده مبارکعزیزم خیلی بچه ها تو ماه های اول رفلاکس دارن راه حل اصلیش رعایت های خونگیش هست که م ...

ممنون عزبزم .

بعضی وقتا خیلی بیقراری میکنه نمیدونم از نفخه یا رفلاکس .بعد اینکه عزیزم نمیدونی مثلا چغذاهایی باعث تشدیدش میشه که من خودم نخورم چون شیر میدم بهش

ممنون عزبزم .بعضی وقتا خیلی بیقراری میکنه نمیدونم از نفخه یا رفلاکس .بعد اینکه عزیزم نمیدونی مثلا چغ ...

غذاهایی ک ممکنه بچه بهش حساس باشه بچه تا بچه فرق داره

مثلا دختر من وقتی ماهی میخوردم حالش بد میشد کسی دیگه با غذایی دیگه خودت باید ب نتیجه برسی

ولی مصرف نعنا برا رفلاکس بده

بعضی قطره بچه ها هم نعنا دارن باید محتویاتشون چک کنی