2777
2789
عنوان

شیرخشک

97 بازدید | 10 پست

من پسرم ۱ سال و دوماهشه!شیر خودم رو میخوره و بدغذاس.من بدنم ضعیفه و روزبه روز دارم ضعیف تر میشم.پسرمم هرروز به شیرم وابسته تر میشه!شیر پاستوریزه هم نمیخوره.بنظرتون چیکار کنم شیرخشک بخوره؟امشب هرکاری کردم نخورد و گریه کرد.شیرخودمو میخواس😞

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

گناه داره خوب تا دوسالگی بده بعدش تلخک بزن نخوره زود خودتم ضعیف خوب چیزایه قوت دار بخور گناه داره

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند

غذا رو دیر شروع کردی حتما براش که قبولش نمیکنه

غذا که میخورین بذارش کنار خودتون ولی بهش نده کم کم به غذا ترغیب شه

درمورد شیرتم نمیدونم بخدا ولی به خودت برس.از این کشکای نرم بگیر دائم بخور کلسیمت جبران شه

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

نه الان دیگه نمیگیره تازه باید شیر خودت رو کم کنی غذا بدی شیر خشک اصلا الان دیگه خوب نیست وابسته شده به شیرت چون سیر نمیشه هی شیر میخاد صبح یه بار بهش بده و بعد میان وعده و ناهار و میوه بعد دوباره شیر دوباره همون سیکل ببین چطور شیر رو کم میکنه هر موقع شیر خواست اول غذا و خوردنی بوه بهد شیر

به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمع‌های تولدتو‌ فوت می‌کردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین می‌کنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و می‌بره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت می‌مونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمی‌شی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹
نه الان دیگه نمیگیره تازه باید شیر خودت رو کم کنی غذا بدی شیر خشک اصلا الان دیگه خوب نیست وابسته شده ...

بدبختی اینه غذا که براش میارم به یقه ام میچسبه و اشک میریزه ومیگه بده😞

منم مجبورم بهش بدم وگرنه بی قراری میکنه

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.
بدبختی اینه غذا که براش میارم به یقه ام میچسبه و اشک میریزه ومیگه بده😞 منم مجبورم بهش بدم وگرنه بی ...

حساس شده احتمالا یه مدت بزار فراموش کنه بعد غذا بزار تو خونه جلو دستش هر وقت رد شد یکم بخوره یواش یواش باید از 6 ماهگی روش کار میکردی الانم تا شیر باشه کمتر غذا میخوره اما چیزایی که دوست داره برار جلو دستش

به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمع‌های تولدتو‌ فوت می‌کردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین می‌کنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و می‌بره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت می‌مونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمی‌شی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹
بدبختی اینه غذا که براش میارم به یقه ام میچسبه و اشک میریزه ومیگه بده😞 منم مجبورم بهش بدم وگرنه بی ...

دوستمون خيلي خوب توضيح دادن وقتي داريد غذا ميخوريد بذارش كنار سفره يه تكه نون بزن تو آبگوشت بده دستش 

خودش كم كم غذايي ميشه