2777
2789

تو فلاکس پر اب جوش درشو ببند بزار چن ساعت

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از شب قبل باید خیسش میکردی بعد مثلا ظهر میخای بپزه ازالان دومشت نمک میزدی تو ابش بعد 2سالی 4ساعت هم ابکش میکردی و 1ساعت میپختی و تمام

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
پوسته پوسته نمیشه؟

ن نمک نریز دیرتر میپزه

یه قاشق کوچیک جوش شیرین بریز موقع پختن

🌟جدید نیستم🫶🏻از کامنتم خوشت نیومد ردشو،وگرنه یه کاری میکنم با خودت بگی کاش رد میشدم،ازت خوشم نیاد جوابتو نمیدم،اگه ندادم بدون دایورتی⬅️🥚😙آقایون درخواست دوستی ندین،همون لحظه رد میشه🚫

ببیناگه فلاسک داری لوبیا ها رو با آب جوشه جوش یکی دو ساعت بریز تو فلاسک درشو ببند خیلی نرممیشه

اگه وقت زیادتری داری بیشتر بزار بمونه

من خودم همیشه نخود و لوبیا چیتی و اینا رو میریزم داخل فلاسک چند ساعت میمونه قشنگ پخته تحویلم میده

♻️کارما♻️
ببیناگه فلاسک داری لوبیا ها رو با آب جوشه جوش یکی دو ساعت بریز تو فلاسک درشو ببند خیلی نرممیشه اگه و ...

فلاسکت بو نمیگیره ؟فکرکنم یباربکی اینجاگفت فلاسکم ترکید

ببیناگه فلاسک داری لوبیا ها رو با آب جوشه جوش یکی دو ساعت بریز تو فلاسک درشو ببند خیلی نرممیشه اگه و ...

چه جالب

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه :) 🏹✨

فلاسکت بو نمیگیره ؟فکرکنم یباربکی اینجاگفت فلاسکم ترکید

نه بعدش قشن داخلشو با فرچه و آب داغ و مایع میشورم گاه گاهی هم وایتکس میزنم

من آب جوش رو پره پر نمیکنم از سر فلاسک حدود سه بند انگشت خالی میزارم

وقتی هم درشو میبندم اون دکمه که نگه میداریم تا چای و آبجوش بیاد رو چند فشار میدم تا باد داخل فلاسک نمونه

♻️کارما♻️