2821
2789
عنوان

کنکور بدم یا نه❓️

672 بازدید | 59 پست

من دانشجوی پیراپزشکی روزانه ام. پارسال یه سال رفتم دانشگاه.

امسال مرخصی گرفتم.

از تیر به کوب صبح تا شب خوندم تا اوایل دی ماه. بعدش حواسم از درس پرت شده.

میخوام برم دانشگاه رشته خودم ولی مامان بابا میگن حیفه تا الان زحمت کشیدی بخون شاید رشته بهتر قبول شدی.

به دانشگاه واسه بهمن زنگ زدم میگه احتمالا باید بمونی مهر ماه بیایی.

اینم بگم اگه سال بعد هم کنکور بدم خوب یا بد میرم دیگه پشت نمیمونم.

هم خسته ام. هم حیفم میاد این همه زحمت و زمان گذاشتم. هم میترسم یازدهم قطعی شه سخت شه.

رتبه پارسالم ۷۸۵۰ منطقه ۳ هس و تو کلاسمون حتی برا این رشته ۱۲۰۰۰ منطقه هم داشتیم.

اینم بگم قصدم مهاجرته. پزشکی دندان هم میگن مهاجرتش کلا سخته واسه همین شک میکنم اصلا واسشون کنکور بدم یا نه؟😶

دست دو نفره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باید انصراف بدی از رشتت وگرنه نمیتونی کنکور بدی

بخشنامه جدید اومده مثل سالهای گذشته نیس

و اینکه اگر واقعا میخوای مهاجرت کنی ول کن کنکورو

از خون جوانان وطن لاله دمیده🥀 فبای ذنب قتلت؟ به کدامین گناه کشته شدند؟ ایران من، چی آوردن سر تو غمگینی؟ چرا یه روز خوش نمیبینی؟ گربه ی تنها که همش بغض داره، حقت این نبود که به خاک بنشینی... چی شده این همه سرگردونی؟ غنچه گلات که شدن زندونی... چقدر سخته یه چشم اشک و یکی خون، مهر غم زدن وسط پیشونی🥀 ما اینروزا رو یادمون میمونه... بازم میزنه تو این خاک جوونه🌱 ما ریشمون همینجاست، هرجا باشیم، آخه هیچ جا نمیشه مثل خونه🤍 ایران من🕊

باید انصراف بدی از رشتت وگرنه نمیتونی کنکور بدی بخشنامه جدید اومده مثل سالهای گذشته نیسو اینکه اگر و ...

میدونم نوشته قبل از ثبت نام کنکور باید از رشته قبلی انصراف داد

فقط نمیدونم چیکار کنم بخونم یا برم

این همه زحمت کشیدم ولی میترسم پزشکی دندان قبول شم و نتونم برم خارج

دست دو نفره

امسال رو ادامه بده بخون و کنکور۴۰۵ رو بده...تا الان خوندی حیفه اگر هم پزشکی و دندان دوست نداری که کلا همون رشته قبلی رو برو یا باز کنکور بده شاید بینایی یا فیزیو اوردی بهتره

لطفا دعام کنید آزمونم رو خوب بدم و به هدفم برسم😍سوال کنکوری در زمینه درس خوندن داشتید،بپرسید🌹هم تجربه قبولی پیراپزشکی ها رو دارم و هم رشته تاپ...خوشحال میشم کمک تون کنم🤍دوستان عزیز اینکه رشته کی از کی بهتره به ما ربطی نداره و به هرحال از حدود رتبه های قبولی رشته ها خبر داریم و وقتی چیزی رو کلا قبول نمیشدین دیگه تخریبش نکنید حالا هر رشته ای که باشه😅جامعه درنهایت به همه شغل ها نیاز داره و اینجا هم فضای مدرسه نیست😉

چه سختی مثلا

هزینه آزاد سازی مدرک نزدیک ۱ میلیارد هس

تازه میگن جدا از اون کشور های دیگه میگن باید دوباره آزمون بدی و معادلسازی میکنن درس هایی که مونده رو اونجا بخونی

دست دو نفره

خب اگه پزشکی دندان قبول شم و مهاجرت سخت باشه نتونم برم خارج چی؟

مهاجرت که سخت هست ولی خیلیا ها تو این دو رشته هم مهاجرت میکنن و واقعا هم خیلی شرایط خوبی براشون پیش میاد

ولی در کل اگر هدف اصلیت مهاجرته و میخوای صد درصد مهاجرت کنی شاید این همه زحمت و دوره تحصیل طولانی جای گزینای منطقی تریم داشته باشه مثل رشته های مهاجر پذیر و همجنین اسون تر مثل پرستاری

میدونم نوشته قبل از ثبت نام کنکور باید از رشته قبلی انصراف دادفقط نمیدونم چیکار کنم بخونم یا برماین ...

ایشالا هرچی خیره پیش بیاد برات

ولی زودتر تصمیم بگیر چون باید تا قبل از ثبت نام انصرافت قطعی شده باشه و خودش زمانبر هستش حدود یه ماه البته بستگی داره

و اینکه ببین میتونی هزینه انصراف رو پرداخت کنی یا نه

به همه اینا فکر کن

از خون جوانان وطن لاله دمیده🥀 فبای ذنب قتلت؟ به کدامین گناه کشته شدند؟ ایران من، چی آوردن سر تو غمگینی؟ چرا یه روز خوش نمیبینی؟ گربه ی تنها که همش بغض داره، حقت این نبود که به خاک بنشینی... چی شده این همه سرگردونی؟ غنچه گلات که شدن زندونی... چقدر سخته یه چشم اشک و یکی خون، مهر غم زدن وسط پیشونی🥀 ما اینروزا رو یادمون میمونه... بازم میزنه تو این خاک جوونه🌱 ما ریشمون همینجاست، هرجا باشیم، آخه هیچ جا نمیشه مثل خونه🤍 ایران من🕊