2777
2789
عنوان

ده نکته خوب واسه حذف مشکلات زنانه

2803 بازدید | 110 پست

۱.شورت اصلا نپوشید بخاطر حذف رطوبت بجز شرایط پریود

۲.حتما شوهر یا پارتنر قبل رابطه باید دوش بگیره که تعریق و الودگی التشون وارد واژن نشه

۳.بعد رابطه حتما ادارار کنید و خودتون بشورید

۴. در صورت امکان با سشوار با دمای کم ناحیه رو خشک کنید

۵.اب زیاد بخورید و میوه و سبزیجات تازه زیاد استفاده کنید

۶.دستمال کاغذی یا دستمال توالت واسه خشک کردن استفاده نکنید

۷.اصلا از ژل های بانوان استفاده نکنید

۸.قبل دست زدن به واژن حتما دستاتون بشورید

۹.حتما لیزر کنید ( هم سفید میشه هم جوش نمیزنه)

۱۰.موقع استفاده از سرویس از سمت واژن به مقعد بشورید

((کلا شورت و دستمال کاغذی عامل اصلی هست))

اسی برا عفونت راهکار داری؟

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عامل ۹ رو قبول ندارم ۶ هم که پس با چی خشک کنیم اخه🤦♀️

میگن پارچه ی نخی

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

چرا از ژل ها استفاده نکنیم؟

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

میگی ناحیه رو خشک کن ناحیه بطور طبیعی ترشحات داره و اصلا نشونه سلامت واژن و رحم هستش ترشحات ضدمیکروبی هستش و اسیدی برای همین شرت باید زود زود عوض شه و چیزهایی ک خشکی واژن بیارن نباید استفاده کنی

چیزهای عجیب عجیب میشنوم

بقیه موارد اوکیه

Oh baby