2777
2789
عنوان

این متنو بخونین تا بفهمین چه بلایی داره سرمون میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1431 بازدید | 47 پست

روحانی چیکار کنه

اون مفت خورای کله پوشالی با موشک و دخالت تو سوریه و حمایت از اون بشار اسد که به بچه های کشورشم رحم نمیکنه کارو به اینجا کشوندن الانم از خوشحالی در تونبون خودشون نمیگنجن  

هعی میگید روحانی روحانی

خب شما بگین مگه ما کلینتون رو گذاشتیم رفتیم به اون رای دادیم؟؟

اون عربا هم که همینجوری میگن پول مملکتو بدین بریم بچسبونیم به ضریحا تو عراق وای ب روزی که بشن رییس جمهور !!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن بابا ترامپ اونموقع که تو برجام بود عیچکار نکرد الانم بره به درک

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
سپاه حافظ امنیت کشوره،یه قدرت بازدارنده ست خدانکنه تحریم شه  خاریه توچشم دشمن،برای همونه که دس ...

اره تو راست ميگي😒💩

قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍

استارتر ايا تو موقعيت كه تقربيا همه كم و بيش به اين وضعيت اگاهن مسموم كردن  فضاو نمك پاشيدن به زخم مردم ايا كار خوبيست🤔🤔🤔🤔

نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد
کاش فقط دولتو سپاه تحریم میشدن. اونوقت میشد توجیهی برای خوشحالی پیدا کرد. ولی الان بحث دارو و خیلی ا ...

چرا سیپاه تحریم بشه تنها فدرت مابه😧😥😥😥عمرا رهبر بزاره 

میشه برام از ته دل دعا کنین از ته ته ته  دارم از خدا خیلیی دور میشممم خیلییی