یه قاشق چای شیرین خوری آبلیمو با کمی نمک قاطی کن مز مزه کن با زبونت سریع نخور فقط مز مزه کن با مز مز ...
چند شب پیش نصف شب حمله عصبی داشتم ساعت ۲ شب دارو هم نداشتم دیگه همسرم رفت دارو گرفت .درحدی درد داشتم که ناله و گریه میکردم از درد سرمو میزدم به دیوار و فشار میدادم .خیلیییی بد بود دور از جونتون
چند شب پیش نصف شب حمله عصبی داشتم ساعت ۲ شب دارو هم نداشتم دیگه همسرم رفت دارو گرفت .درحدی درد داشتم ...
من حدودا ۲۰ سال پیش اینجوری بودم
دیگه در حد شما نمیشم
الانم بخواد بگیره فوری نوافن میخورم
فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام
فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام
خب نکن دیگه عزیزم. از عوامل اصلیش گرسنگی و کم خوابیه. بعضی از غذاها هم تاثیر داره. من پنیر مونده میخورم حتما سردرد میشم. لیست خوراکیای محرکش رو چک کن اینترنت اومد