2821
2789
عنوان

آقایون سایت بسه

1148 بازدید | 29 پست

دیروز یه تاپیک زدم نوشتم حوصله سر رفته. یسری خانوم مهربون اومدن پیام فرستادن گفتن چیکار کنم ولی یه عالمه آقاهم اومدن همشونم با یک هدف

من خودم مشکلی ندارم اگه یه آقا از یه خانوم خوشش میاد محترمانه درخواست بده ولی نینی سایت جای اینکارا نیستش اصلا قبلا انقدر آقا نداشت

کلی هم زیر تاپیکای مختلف میان بی احترامی میکنن خیلیاشونم اصلا مشخص نیست آقان یا نه

دیروز یکیشون با عکس پروفایل دخترونه و اسم میتی اومدم باهام صحبت کرد خب من فکر کردم یه دختر همسن خودم به اسم میتراست بعد گفت ازت خوشم اومده و از این حرفا خیلی حالم بد شد بسه دیگه

عاشق صورتی 🩷 یار S🪽

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

والا من چند ساله کمپین زدم اینجا که به خانم های سایت درخواست ندین

توی امضام هم هست بهشون هم گفتم ولی متاسفانه گوش نمیدن

برخی خانم های سایت بنده رو میشناسن که چقدر تلاش کردم تا ناامنی برای اونها نباشه

آقا هستم/به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

آقایون رو که درخواست میدن قبول نکنید

ولی اینایی که با کاربری خانوم درخواست میدن خیلی دیگه داغون هستند ..

( تعلیق ) سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ... Kindman2@

میتی مرده؟ وای دیشب با منم صحبت کرد امروز صبح بهم پیام داد های بیبی خیلی ناراحت شدم فکر کردم یخ دختره حالا حس صمیمت کرده

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
باور میکنی دیشب کلی با میتی چت کردم. و متوجه نشدم اقاس😐خیلی مهربون بود که

منمممممم با منم چت میکرددددد دیشب

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
والا من چند ساله کمپین زدم اینجا که به خانم های سایت درخواست ندینتوی امضام هم هست بهشون هم گفتم ولی ...

خیلی ممنون کاش همه اینطوری بودن

عاشق صورتی 🩷 یار S🪽

باور میکنی دیشب کلی با میتی چت کردم. و متوجه نشدم اقاس😐خیلی مهربون بود که

😂😂

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز