2777
2789
عنوان

استارتر آقاست...

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 65 پست
چرا داره دیروز گفت خوابیده من بچه رو نگه داشتم نمیدونم چرا سوال میپرسه لجم میگیره

پس زن ذلیله    باز دست مادر بهتره مو نداره تصور اون همه مو ی شسته و تمیز تو دخن بچه حالمو بهم میزنه   

حالم بد شد🤮🤮 دستت رو نده بچه بخوره ،من ک اصلا نمیذارم دخترم دستم رو ببره تو دهنش با اینکه خودش خ ...

عزیزم بهتر بذاری دستش میک بزنه چون تثبیت دهانی هست وباید این مرحله طی کنه ....براش خوبه  تو گوگل یه سرچ کن ......منم چون حساس بودم از پزشک فوق تخصص پسرم پرسیدم و گفتن برای بچه لذت بخش ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااااااا بعضي زنا مشكل دارن،خب شما كه با مرد بودنش مشكل داريد نيايد تو تاپيك مگه مجبورتون كردن؟ خودش كه گفت استارتر آقاس، بيچاره يه سوال پرسيده به شما چه؟شما به زنش چيكار داريد آخه ؟؟؟؟😳😳😳😳😳 

حيوانم آرزوست 😞😞😞
عزیزان اگه مشکل با مرد بودنش دارین خب چرا میاین توی تاپیکش و جوابای تکراری بقیه رو تکرار میکنین و یا ...

کاش میشد این حرفتو قاب میکردم میزدم سردر سایت ☺👏

(آقا هستم   ) ‌یاد بگیر اگه بدی کردن بت، صاف کنی،ولی نره لبخندت...!  از اون مدلا من ندارم که بشینم پای حرف، از اون مدلام که حرف می زنم با یه اخم! من اینجوریم، چرا فکر میکنی باید مثه بقیه باشم؟
عزیزم بهتر بذاری دستش میک بزنه چون تثبیت دهانی هست وباید این مرحله طی کنه ....براش خوبه  تو گوگ ...

برای بچه لذت بخشه ولی چرا دست پدر و مادرش؟ من اصلا نشنیده بودم خوبه بمکه

روشا شنبه باید واکسن ۶ ماهگی بزنه،میریم مطب دکترش من حتما از دکتر میپرسم،برام جالب ه

چه مرد باصداقتی ینی توعمرم مردعلافو باصداقتی خونواده دوستی مث توندیده بودم.....طفلک شوهرای ما صب تاشب کار آخرشم کم میارن

بعدازازدواج؛هیچ‌سرکشی‌عاقل‌نمیشه، هیچ‌معتادی‌ترک‌نمیکنه،هیچ‌افسرده‌ای به‌وجدنمیاد...لطفامردم‌رو‌اسیرمریضاتون نکنید.
وااااااا بعضي زنا مشكل دارن،خب شما كه با مرد بودنش مشكل داريد نيايد تو تاپيك مگه مجبورتون كردن؟ خودش ...

آخه خیلی شخصیت مزخرفی داره. خواستیم بدونه. کی به این دخترش و داده خدایی

لطفااااا یه وکیل تو نی نی سایت به من معرفی کنین.
آخه خیلی شخصیت مزخرفی داره. خواستیم بدونه. کی به این دخترش و داده خدایی

بابا دختر بش ندادن ک اینجا پلاسه دگ 😉

بعدازازدواج؛هیچ‌سرکشی‌عاقل‌نمیشه، هیچ‌معتادی‌ترک‌نمیکنه،هیچ‌افسرده‌ای به‌وجدنمیاد...لطفامردم‌رو‌اسیرمریضاتون نکنید.