2777
2789

سلام دوستای گلم.خانوما من یه مسئله ای هست مربوط به گذشته کامل یادم رفته بود الان که خودم دختر دارشدم باز ذهنمو درگیر کرده.من 15سالم بود پریود شدم(اول دبیرستان)دوم راهنمایی بودم ازیکی ازدوستام شنیدم که گفت فردا مریض میشم واسم جالب بود که از کجامیدونه فردا مریض میشه نمیدونستم منظورش چیه اومدم از خواهرم پرسیدم ازکجافهمیده که فردا نثلا سرمامیخوره اونم منظورمو نفهمید بعد که کامل تعریف کردم کلی دعوام کرد که حق نداری ازاین حرفابزنی و به مامانمم گفت اونم اومد کلی نصیحت که دیگه نگو و زشته واین حرفا.گذشت تااینکه خودم مریض شدم.و متاسفانه چون اطلاعاتی نداشتم خیلی ترسیدم

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

مدام میرفتم دستشویی و گریه میکردم و میومدم بیرون تااینکه مامانم بهم شک کرد تااومدم بیرون اومد پیشم و سوال پیچم کرد منم فقط گریه میکردم و قسم میخوردم وه من کاری نکردم خودش یهویی شد  فکرمیکردم حامله شدم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی چه بد

السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢

مامانمم خیلی گریه کرد و اونوقت واسم همه چی رو توضیح داد. ازاین اتفاق ساهل گذشته و من همچنان از خواهرم ومادرم دلگیرم که تواین سن انقدر بی تجربه و بی اطلاع بودم.حالا سوال من اینه واسه دخترم از کی باید آموزش بدم آخه میگن اگر زود هم بگی بلوغ زودرس میاره

اینا اکثرا مشکلات دخترای دهه شصتیه

من روز آخر سال پنجم ابتدایی معلم قرآنمون بعد کلی مقدمه چینی برامون این مسئله رو توضیح داد

خدا اگه زنده اس حفظش کنه اگه فوت کرده بیامرزتش دیگه آشنا بودم باهاش فقط بعدش چون مامانم یکم قدیمی تر از من فکر میکرد خیلی چیزارو خودم یاد گرفتم کم کم ولی به خواهرم حواسم بود

و هو معکم این ما کنتم خدا با شماست هر جا که باشید ******* الان این عددها کنار اسم من چیه؟؟😑

مامان منم خییییلی بد برخورد میکرد...وقتی پریود میشدیم برا اولین بار میزد تو سر خودش و ماتم میگرفت😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
من ۱۲سالگی بود دیگه دروان راهنمایی همه دخترا میدونستن

دوره منم همه میدونستن ولی نمیدونم چرا ازمن مخفی میکردن

به خدا ازوقتی دخترم دنیا اومده همش اون روز جلو چشممه.واقعا نگرانشم که اینجور مسایل رو چطوری براش توضیح بدم

من با خالم راحت بودم,همه رو از اون میپرسیدم.ولی اولین بار که شدم به بابم گفتم.اونم بغلم کرد.گفت عیبی ...

من یه بار سوتین خالمو تو کمدش دیدم به آجیم کفتم کلی من دعوا کرد بعد خالمو دعوا کرد که کمدتو قفل کن