2777
2789
عنوان

مسئولیت بعد ازدواج

1432 بازدید | 55 پست

کیا تو مجردی اشپزی بلند نبودن یا کار خونه نمیکردن؟

من الان هیچی بلد نستم و یکم تنبلم.از احساس مسئولیت و وظیفه داشپن میترسم!بعد ازدواج درس میشه؟ یا کلا یکی دیگرو بدبخت نکنم    

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"

من 

الان انقد سختمه 

ولی خب علاقه ب آشپزی دارم اما کارِ خونه😭😭😭😭

دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍

به نظرم بدبختش کن بذارش تو آمپاس از ناچاری خودش بلند میشه آشپزی میکنه 😅

ازدواج میکنن تا باهم زندگی کنیم و عشق بورزیم نه نهار و شام (آره دارم خودمو تبرعه میکنم😅)

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه تخم مرغم درست نمیکردم

دستپختم از روز اول خوب بود اونم از کتاب اشپزی تازه

کم کم ریزه کاری اومد دستم البته و خوب سرعت کار رفتت بالا و نیاز به دقت اولیه و بالا سر غذا وایسادن نبوددیگه

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

من باز اشپزیم ازاول خوب بود .کارارو قبل ازدواج میکردم .اما از وقتی ک ازدواج کردم تنبل شدم عجیب دس نمیزنم بی حوصلم😌

باردارنیستم😊تیکرازمونمع😆. برام دعاکنین🙂

شوهراتونم تو کار خونه کمک میکنن؟شستن ظرف یا جارو یا غذا پختن؟

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"

من مجردی هام خیلی شلخته بودم همیشه اتاقم به هم ریخته بود، غذا که سهله یه چایی بلد نبودم بزارم 

حتی آب هم مامانم میداد دستم 

تا اینکه عقد کردم و مادرشوهرم  که میدید من هیچ کاری بلد نیستم هی تیکه مینداخت بهم 

تصمیم گرفتم تغییر کنم 

الان سه ساله ازدواج کردم خونمون همیشه تمیز و مرتبه و برق میزنه، آشپزیمم فوق العاده خوبه، خلاصه ۱۸۰ درجه تغییر کردم

من یه تخم مرغم درست نمیکردم دستپختم از روز اول خوب بود اونم از کتاب اشپزی تازه کم کم ریزه کاری اوم ...

میترسم چون نپختم.دستپختم بد باشه.خجالت زده بشم  

من مجردی هام خیلی شلخته بودم همیشه اتاقم به هم ریخته بود، غذا که سهله یه چایی بلد نبودم بزارم  ...

پس جای امید هس.دمت گزم  

کاش مسئولیت بعد از ازدواج فقط اشپزی و کار خونه بود . انقد مسئولیت سرت میریزه که نمیدونی به کدومش برسی . قدر لحظه هات رو بدون 

بهانه های دلتو بسپار به دست های خدا ....هوای غم هاتو داره خدای خوب عاشقا....
کاش مسئولیت بعد از ازدواج فقط اشپزی و کار خونه بود . انقد مسئولیت سرت میریزه که نمیدونی به کدومش برس ...

من خودم از ترس همین چیزا اصن ازدواجی نسم اما..