2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان دارم میخورم  امیدوارم همین بار بشه

چه روزهایی باید خورد تا چند روز؟ 

من این ماه کلومیفن خوردم 

26 موعدمه خداکنه باردار بشم 

خدایا شکرت برای این فرشته ای که بهم دادی دعای هر لحظه من بارداری تمام خانم های منتظر خدایا این حس شیرین رو قسمت همه خانم های منتظر کن
چه روزهایی باید خورد تا چند روز؟  من این ماه کلومیفن خوردم  26 موعدمه خداکنه باردار بشم& ...

دکتر به من از روز سوم پری داده  تا پنج روز

بعدش دوتا امپول داده روز ۹ و ۱۰ باید بزنم روز ۱۲ باید سنو بدم 

دکتر به من از روز سوم پری داده  تا پنج روز بعدش دوتا امپول داده روز ۹ و ۱۰ باید بزنم روز ۱۲ با ...

فکر کنم از این آمپول ای hcg 

اینا مال آزاد سازی تخمکه

خدایا شکرت برای این فرشته ای که بهم دادی دعای هر لحظه من بارداری تمام خانم های منتظر خدایا این حس شیرین رو قسمت همه خانم های منتظر کن

دوستان اگر تنبلی تخمدان دارید اول سعی کنید وزنتون رو کم کنید به وزن متعادل برسید چون کاهش وزن خیلی تاثیر داره تو روند باردار شدن و اولین قدم برا درمان تخمدانهای پلی کیستیک هستش دومین کار تحت نظر دکتر خوب باشید من خودم زیر نظر دکتر طاهره لباف هستم واقعا عالیه.ی دوره کلومفین و آمپول اچ سی جی و اچ ام جی استفاده کردم که متاسفانه بخاطر مشکل اسپرم شوهرم بی نتیجه بود الان 8ماهه گلوکوفاژ مصرف میکنم و همسرمم تحت درمان هستن

من خوردم بار اول باردار شدم

ولی سقط کردم

میگن لترو و کلو هردو کیفیت تخمک میارن پایین

نسیت به بارداری طبیعی احتمال خطر بیشتری هست

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

سلام استارتر 

من دکتر دوماه پیش برام نوشت خوردم بعد تخمکم سایزش خوب بود سر ۱۳ روز سونو دادم و یه امپول زدم ۱۲ ساعت بعدشم نزدیکی تا و بعد دوباره ۳۶ ساعت بعد نزدیکی داشتم بعد از ۹ ماه اولین بارم بود دارو خوردم خداروشکر الان ۲ ماهمه