2777
2789
عنوان

شربت فروگلوبین

329 بازدید | 3 پست

سلام خانما

روی بسته شربت نوشته در دمای ۱۵ تا ۳۰ درجه و از گذاشتن داخل یخچال خودداری کنید....

من الان این مطلبو خوندم🙈و تا حالا میذاشتم تو یخچال

کسی اطلاعی داره مشکلی براش پیش اومده یا نه؟

چی بگم والا ازین به بعد دگ نذار اونم استفاده کن بره ...شمام عین مامان من همه چیرو میذاری یخچال حتی قرص میترسم یه‌روز برم ببینم بابامم گذاشته یخچال ک خوب بمونه

بعدازازدواج؛هیچ‌سرکشی‌عاقل‌نمیشه، هیچ‌معتادی‌ترک‌نمیکنه،هیچ‌افسرده‌ای به‌وجدنمیاد...لطفامردم‌رو‌اسیرمریضاتون نکنید.
چی بگم والا ازین به بعد دگ نذار اونم استفاده کن بره ...شمام عین مامان من همه چیرو میذاری یخچال حتی ق ...

😄😄😄

آخه هوای بیرونم گرمه 

شربت دخترمه موندم چکار کنم میترسم ویتامیناش از بین رفته باشه😑

به هرحال مرسی از نظرت😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😄😄😄 آخه هوای بیرونم گرمه  شربت دخترمه موندم چکار کنم میترسم ویتامیناش از بین رفته باشه😑 ...

منم بپسرم آهن فروگلوبین میدم فک نکنمم چیزیش بشه لااقل ایندفه 😉😉😉

بعدازازدواج؛هیچ‌سرکشی‌عاقل‌نمیشه، هیچ‌معتادی‌ترک‌نمیکنه،هیچ‌افسرده‌ای به‌وجدنمیاد...لطفامردم‌رو‌اسیرمریضاتون نکنید.