2777
2789
عنوان

ایا قرآن خوندن با گوشی درسته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لا اکراه فی الدین 

در دین اکراه نیارید 

هرجور عشقته بخون 

تقدیم ب دختر نازم😜                                                                     💖 اصفهان با آن همه وسعت شده نصف جهان!                   چند وجب داری,ولی کل جهانم گشته ای💖

استاد ما میگفت احترام به قرآن خوبه ولی نه اونقد که باعث بشه نخونی مثلا الان من حال ندارم بشینم بخونم و اگر قرار به نشسته خوندن باشه اصن نمی خونم اینجا اشکال نداره خوابیده هم بخونی 

و حتی برای وضو هم اگه شرایط طهارت نداری بی وضو هم میشه خوند ولی مس نباید کنی آیات فقط

صلوات فرستادم براتون

ممنونم عزیزم لطف کردی.شما هم حتی در حالت دراز کش متن قران رو ب زبون بیار

ممنون از همه اونایی ک واسم صلوات فرستادن من ب خواستم رسیدم شماهم برسید ان شالله #####هرکی امضای منو دید ی صلوات خرج نیتم کنه لطفا خیرشو ببینی#####

سفارشات زیادی در مورد تلاوت قرآن در حالات مختلف به ما رسیده است که در هر حال که بتوانیم قرآن بخوانیم پسندیده است و باز در کنار همین سفارش داریم که قرائت قرآن شرایط و آدابی دارد که باید رعایت شود ، بالاخره چه باید کرد ؟

خواندن قرآن خواه سوره‏های کوچک باشد یا دیگر سوره‏ها، خواه در هنگام راه رفتن باشد و یا در هنگام خوابیدن، نه تنها اشکالی ندارد، بلکه مستحب و پسندیده است.

در روایت آمده است که: در هنگام خواب سوره‏های قرآن از جمله توحید، آخر آیات سوره کهف و... مستحب است. همچنین روایاتی وجود دارد که در هر حال به تلاوت قرآن ما را سفارش نموده است.

ولی در برخی موارد خواندن آن کراهت دارد که عبارت از در حال رکوع و سجده نماز، در دستشویی و حمام، نیز خواندن شخص حائض و جُنُب.

در استفتائی که از محضر مقام معظم رهبری (حفظه الله) شده است، پرسیده اند:

- سؤال: خوابیده قرآن خواندن چه حكمى دارد؟

- پاسخ: احترام قرآن لازم است و در آداب قرآن گفته‏اند با طهارت و رو به قبله و با ادب و با آرامش و تفكر در معانى  آن قرائت شود. البته در موقع خواب خواندن قرآن از حفظ در حال خوابیده اشكال ندارد.

همچنین در استفتائات آیت الله بهجت (ره) چنین آمده است:

- سوال: خوابیده قرآن خواندن، چه حكمى دارد؟

- پاسخ: اگر فقط خواندن قرآن باشد، اشكال ندارد.

خلاصه اینکه ملاک این است حالتی نباشد که بی احترامی به قرآن تلقی بشود .تشخیص این به عهده خود شخص است.

مثلا : فرض کنید کارگری که در صحافی دارد قرآن رو آماده می کند، باید روی جلد ضربه بزنه، احتمالا زیر فشار پرس قرار بدهد و... در حالیکه هیچ کدام از اینها بی احترامی نیست.

البته که ثواب داره خوندن قرآن در هر حالت با حفظ احترام

ولی یک نکته ای که هست میگن نگاه کردن به خط قرآن باعث زیاد شدن نور چشم میشه 

بعد اونوقت ما اگه از روی گوشی بخونیم نور صفحه ی گوشی که خودش مضر هست ...

من کلا از روی قرآن با صفحه کاغذی دوس دارم بخونم یعنی اونجوری بهتر به دلم میشینه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ////////////////////////////////// خدا حافظ همگی ، خدا حافظ نی نی سایت