2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یه موضوعی بندازید وسط راجبش حرف بزنیممم🎀😄

گیرم که به دریا نرسیدی چه غم ای رود/خوش باش که یک چند در این راه دویدی🫧 دوستدار طب ، هنر و ادبیات🌬بهتره برم به درسم برسم😂🎀

منم حوصلم سررفته و بدتر اینکه عمل کردم نمیتونم تکون بخورم

چه عملی؟🫠

گیرم که به دریا نرسیدی چه غم ای رود/خوش باش که یک چند در این راه دویدی🫧 دوستدار طب ، هنر و ادبیات🌬بهتره برم به درسم برسم😂🎀

تورشن کیست تخمدان و پیچ خوردگی دوتا تخمدان تو هم دیگه

ایشالا به بهترین نحو بگذره و زودتر به حالت عادی برگردین🤍🤍🙏🏻

ایشالا به بهترین نحو بگذره و زودتر به حالت عادی برگردین🤍🤍🙏🏻

مرسی عزیزم خیلی عذاب کشیدم خدام بهم رحم کرد گفته بودن ممکنه تخمدانتو در بیاریم کیستم بزرگ بود پیچ خوردگیم داشت

حوصلم واقعا سررفته شماها چیکار میکنید

من درس دارم ولی حوصله خوندن ندارم واقعا ،یکم اینجاها میچرخم اگه دیگه هیچ راه حلی نبود بشینم بخونم:(

موفق باشی عزیزم

ممنونم🥰❤️🙏🏻