2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گریه میکنم هنوز شروع ب گریه نکردم میگه خووووو گریشم شروع شد ک چقدزودگریه میکنه   بعدشم میگه بدو بیا اینجا ببینم منم نمیرم بزور میاد منو میبره پیش خودش توبغلش 

لطفا فالو کنید این پیجو. براتون دعا میکنم زیاد. Cakes_sweets.20
پس شوهرهات غنیمته ها😂😂

ولی خب ی دردسرایی هم داره ها 😜

وقتایی ک من حوصله ندارم برااینکه کارش انجام شه میره میاد میگ حالا که رفتم ی زن اوردم خونه بهت میگم نقطه ضعفمو فهمیده منم زود خر میشم 😂😂😂

من دست پیشو میگیرم ک پس نیوفتم.اول گندی ک زدمو به سمع و نظرش میرسونم بعدم میگم هرکی منو دعوا کنه خره(از جمع عذرخواهی میکنم ولی دیگه برای عصبانی نشدن شوهرم مجبورم از ایندست لغات استفاده کنم)

یا اولش که میخوام گندی ک زدمو بهش بگم ازش قول میگیرم ک دعوام نکنه.اگه دعوا کرد شاکی میشم که مگه نگفتی دعوات نمیکنمو خودم یه دعوای توپ رامیندازم  و شاکی میشم

ولی خب ی دردسرایی هم داره ها 😜 وقتایی ک من حوصله ندارم برااینکه کارش انجام شه میره میاد م ...

بلاخره این مردا باید یجوری ب خاستشون برسن دیگه😂😂

سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!

بذارین بگم قضیه چی بود از اول...دیروز  من پریود بودم و داغون ...خیلی هم بی حوصله..همش درد داشتم و کز کرده بودم کنار بخاری(خونه مامانم)

شوشوهم ی هفته س 6صب پا میشه میره سرکار 6غروب برمیگرده

از در ک اومد حال منو دید ی کم نازم کرد بعد ی سر رفت بیرون کار داشت ی کمم برا مامانم خرید کرد

بعد ک برگشت خیلی خسته بود....خیلییییی هم گرماییه...ب زور شام خورد همش میگفت گرممه ی کوچولو بخاریو کم کن..منم گفتم سردمه باید همینجوری باشه!! طفلی مامانمم مونده بود این وسط😐

بعد با اون خستگی رفت دوش گرفت بلکه خنک شه!! بعدم 1ساعت نشسته لباس اتو زده برا فرداش

اخرشم با دلخوری و خستگی رفت توی ی اتاق دیگه خابید 😤

منو با این حالم تنها گذاشت گریههههه

صب ک پا شد اومد منت کشی و ابراز پشیمونی 

بوسم کرد نازم کرد صدام زد منم بیدار بودمااا ولی محلش ندادم خودمو زدم ب خواب! 

دو باره از صب ک رفت سر کار 2بار زنگ زد جوابشو ندادم

الان پشیمونم😭

میترسم اون قهر کنه و نیاد سمتم دیگه