2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

‍ 

یه روش جالب دیگه برای گرفتن شیره بادوم

#آموزش

#شش_ماهگی وبالاتر

٥،٦ تا بادام درشت خام رو تو اب جوشيده بزارین خيس بخوره و ظرفش رو تو يخچال بزارید، مثلا ٢٤ ساعت بعد پوست بادام هارو جدا كنین، خيلي راحت هم جدا ميشه

بعد با رنده ريز رندشون كنید و بريزین يا تو گاز استريل يا يه حرير تمييز

همرو يه جا جم كنید  ، ميتونيد دورش نخ هم ببندين اما خيلي سفتش نكنید، جاي حركت براش بزارید

بعد بزارش ته يه استكان باريك واب جوش بريز ین روش( استكان باريك نميزاره اب زود سرد بشه)

يكم كه تو استكان موند با دو انگشت تا ميتونيد بادام هارو ماساژ بدین و به بدنه ليوان فشار بدین تا حسابي شيرش دربياد و تفالش تو حرير بمونه

وقتي احساس كردين ديگه اب روبه خنكي شد و تفاله سفت شد و شيره بادام در امد .... تفاله رو كه بريزین دور و اون شيره بادوم رو خالي كن تو شيشه شير بچه ولي شيرش نصف هميشه باشه چون بادام سنگينه خدايي نكرده دل درد نشه

همين 😬 روزي ٥ تا ٦ تا بادام رو اينطوري براش درست كنید بدید نوش جون كنه تا حسابي تپلي بشه

مامانا چند تا غذا براتون گذاشتم که برای وزن گیری نی نیا عالی هستن و بعد از#شش_ماهگی میتونین براش درست کنین 😋

حریره بادام مخصوص

مواد لازم : 5 عدد مغز بادام شیرین و خام , دو سوم لیوان آب ، 1 قاشق غذا خوری آرد برنج قهوه ای ، عصاره کشمش 2 قاشق غذا خوری .

طرز تهیه : مغز بادام را با آب داغ خیس کرده ، پوست بکنید و همراه آب ، در مخلوط کن مخلوط کنید ، سپس در طرف کوچکی ریخته و بعد آرد را اضافه کرده و روی اجاق با حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا بجوشد . در این حال حریره را از روی اجاق برداشته و عصاره کشمش را به آن افزوده و صبر کنید تا خنک شود . سپس کودک خود تغذیه کنید .

🍎🍎🍎🍎🍎🍎

طرز عصاره گیری کشمش

یک استکان کشمش سایه خشک یا آفتاب خشک را تمیز کرده و بشوئید و با یک لیوان آب جوشیده ولرم مخلوط کرده ودر مخلوط کن ، مخلوط کنید، تا بصورت شیره در آید و بعد صاف کرده و سپس مورد مصرف قرار دهید.                          

نوع دیگر حریره بادام

در این نوع حریره بادام از آرد جوانه گندم استفاده شود. گندم با پوست را جوانه زده، بعد خشک کنید و در آخر آسیاب کرده و آرد جوانه را بدست آورید و در غذای کودک استفاده کنید. هفته ای 2 بار کودک خود را با انواع حریره تغذیه کنید.

نوع دیگر حریره بادام

در این نوع حریره، مخلوطی از آرد جوانه گندم و آرد برنج قهوه ای استفاده شود.

🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎

حریره فندق

این حریره نیز مثل حریره بادام تهیه می شود؛ با این اختلاف که به جای بادام از 5 عدد فندق خام درشت استفاده شود. توجه: این حریره برای کودکانی که یبوست مزاج دارند مفید است.

🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎

سوپ سبزیجات

کودک خود را 2 بار در هفته با این سوپ تغذیه کنید .

مواد لازم : برنج قهوه ای نیم کوب شده 1 قاشق غذا خوری ، بلغور گندم 1 قاشق مربا خوری ، جو پوست کنده نیم کوب شده 1 قاشق غذا خوری ، عدس 1 قاشق مربا خوری . سیب زمینی پوست کنده کوچک 1 عدد . گشنیز و جعفری خرد شده 2 قاشق غذا خوری . گوجه فرنگی متوسط رنده شده 1 عدد . نمک در یا بمقدار کم .

همه مواد را با دو ونیم لیوان آب در ظرف لعابی یا سفالی ریخته و روی اجاق بگذارید ، تا بمرور پخته و جا بیفتد وآماده گردد .

🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎

پوره سبزیجات

مواد لازم : هویج فرنگی یک عدد کوچک ، کدو حلوائی یک تکه کوچک ، روغن زیتون یک قاشق چای خوری ، انبه یک قاشق غذا خوری . هر دو را بخار پز کرده و پوست کدو را جدا کنید ودر پیاله ای با چنگال له کنید ، سپس یک قاشق غذا خوری انبه را به کدو و هویج اضافه کنید و بعد یک قاشق چای خوری روغن زیتون بکر و چند قطره آب لیمو ترش تازه را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید.

وکودک خود را تغذیه کنید . هفته ای دو بار کودک خود را با این غذا تغذیه کنید .

🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎

پوره سیب زمینی با خرما

مواد لازم : سیب زمینی متوسط یک عدد ، خرمای رطب پوست کنده یک عدد . سیب زمینی را بخار پز کرده و با چنگال له کنید و سپس خرمای رطب را هسته جدا کرده و پوست بکنید و خوب مخلوط کنید و بعد یک قاشق چای خوری روغن زیتون را به آن اضافه کنید . کودک خود را هفته ای دو بار با این غذا تغذیه نمائید .

🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎

پوره سبزیجات و میوه جات

مواد لازم : انجیر خشک رسیده قهوه ای 5 عدد ، برگه خشک آفتابی زرد آلو 5 عدد ، مغز پسته خام 5 عدد  . همه را تمیز کرده وشسته و با نصف لیوان آب خیس شود . بعد از آماده شدن در پیاله ریخته و با چنگال له کنید و هفته ای دو بار کودک خود را با این پوره تغذیه کنید .

توجه :  در صورت استفاده از مواد حیوانی ، بهتر است که بعد از یک سالگی بمقدار کم از ماهیچه گوسفند استفاده شود . یک قلم که همراه ماهیچه است به سوپ اضافه شود .

🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎

توصیه به مادران : سعی کنید که بچه را شکم باره تربیت نکنید و پر خور بار نیاورید .

مادران سعی کنند که کودک خود را بمرور به غذا خوردن عادت دهند و از کم شروع کنند .

بهترین غذا برای کودک ، شیر مادر بوده و مادرانی که می خواهند به کودک خود خدمت کنند و او را خوب تغذیه کنند ، بهتر است که خود مادر غذای خوبی داشته باشد . تا فرزندش ، خوب تغذیه شود .

🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎

مادران سعی کنند که کودک خود را به مواد غذائی بی محتوا مانند : ماکارونی ، بستنی ، انواع شکلات ، بیسکویت ، پفک و چیپس و یخمک و غیره ……عادت نده

🍎🍎🍎🍎

پوره میوه جات

مواد لازم : سیب گلاب 2 عدد ، 1 قاشق مربا خوری کشمش شسته شده ، 2 عدد انجیر تازه یا خیس شده و نصف استکان آب ، همه را در مخلوط کن ریخته و مخلوط کنید ، تا بصورت پوره در آید و کودک خود را هفته ای دو بار با این خوراکی تغذیه نمائید .

به بادوم حساسیت داره بالا میاره

عه چ حیف چون بادوم فوق العادس برای وزن گیری بچه . پای مرغم من شنیدم ببینم پیدا میکنم بزارم برات . میگن استخون بندی بچه محکم میشه حتماااا بده بهش ولی نمیدونم ازچندماهگی

احساس میکنم مادر بدی هستم به فکر بچم‌نیستم فک کنم توی ماه اول درست بهش غذا ندادم وای چقدر من بدم

چقدر وزن اضافه کرده؟ توضیح بده دقیق

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
احساس میکنم مادر بدی هستم به فکر بچم‌نیستم فک کنم توی ماه اول درست بهش غذا ندادم وای چقدر من بدم

خب ازهمین امروز شروع کن فرنی بهش بده البته من بچم ۵ماهشه هنوز شروع نکردم بزن تونت ببین چ چیزایو ک مقوین میتونی بهش بدی تغذیه بچه الان خیلی مهمه